2022.augusztus 20.
István, Bernát

Földi László: Üzenet a túloldalnak

Facebook
Email
Nyomtat
Telegram

Engedjék meg és nézzék el nekem, hogy most nem elsősorban Önökhöz szólok, hanem az Önök segítségével azokhoz, akik nem is tudják, mit cselekszenek, amikor holnapután – 2022. április 3-án, vasárnap – a szavazófülke magányában rossz döntésre készülnek, vagy még nem döntöttek. Meggondolatlan elhatározásukkal – a külföldi érdeket szolgáló ellenzék képviselőire gondolva – „x” jelükkel Magyarország koporsójába kívánnak szöget ütni.


Kérem, ne érezzék túlzásnak a fenti mondatokat, hisz egy rossz döntés kellőképpen ki sem fejezi, mit jelent hazánkra nézve, ha olyan képviselők kerülnek kormányzati pozícióba, akik akarva-akaratlanul hozzájárulnak a külföldi érdekek kiszolgálásához, Magyarország elveszejtéséhez.

Meggyőződéssel hiszem, és Önök is tisztában vannak vele, hogy az Orbán-kormány ellen szavazók nem ártani akarnak saját országuknak. Eszük ágában sincs kiárusítani őseik és gyerekeik hazáját, hanem csapdába csalva félreértik a választás következményeit. Tudniuk kell, bármivel is szédítette őket az ellenpropaganda gépezet, hogy az ellenzéki oldalon álló politikai elit többsége sem képes indulat nélkül, a gyűlölködés rabságából kiszakadva, objektíven látni a jelent és Magyarország potenciális jövőjét.

Értjük mi aggályaikat, hiszen mi magunk is példák sokaságát tudnánk felsorolni egy 12 éven keresztül regnáló politikai erőtér viselt dolgaival összefüggésben. Nem vitatható, hogy valószínűleg sokakat megsértettek, irritáló lehetett egyesek arroganciája, túlzott érdekérvényesítésének matériája, vagy csak egyes tisztviselők személyiségtorzulása. De bármi is történt, vagy még inkább bármit is nagyított fel a „befolyásolásra” profi módon képes – főként külföldről finanszírozott – média és politikai megmondó emberek tömege, mindez csak arra jó – azok érdekeit szolgálja – akik ordas módon törekednek a magyarországi lehetőségek megkaparintására.

A demokráciák nagy esélye a választás lehetősége, vagyis politikai oldalról nézve a többség érdekérvényesítése bármely irányba. A választás joga adott, kicserélhetetlen és örök. Egyértelmű, hogy véleményt kell mondani, de nem valami ellen, hanem valami mellett. S ha ezt megértjük, értenünk kell április 3-a jelentőségét. Gyűlöletből sosem lehet objektív döntést hozni. S ha az Önök ismerősei, akik rossz helyre akarják elhelyezni az „x”-et, kicsit elgondolkodnak, rá kell jönniük, a pusztításból nem lehet reformokat létrehozni. Magyarország elveszejtése egyszer és mindenkorra szól.

Ez most nem Trianon II. lesz, hanem „nincs tovább Kárpát-medence”, mert a folyamat visszafordíthatatlanul alakul majd.

Ne adják hozzá a nevüket, maradjanak az ősök útján. A 12 év anomáliái javíthatók, de csak akkor, ha marad rá esély. A magukat ellenérdekeltnek kikiáltó politikai elit között is többségében vannak a jó magyarok, akik a mesterségesen szított gyűlölet tüzét meggondolatlanul tartják életben. Olyanokat követnek, akik őket is átverik, csak mire rájönnek, majd késő lesz, hisz addigra eltűnik a visszarendeződés esélye.

„Nagy szavak, ez is egyfajta trükkös befolyásolási kísérlet” – mondják majd, ha véletlenül kezükbe kerül ez a karcolat. Nem, nem trükk, és nem kíván befolyásolni senkit sem. Csak egy próbálkozás a józan ész nevében. Hiszen mi, úgy 13-15 millióan, csak önmagunkra számíthatunk, hogy túléljük a történelmet, ahogy 1100 éve képesek voltunk mindenre.

Kérem szépen Önöket, segítsenek helyesen dönteni mindazoknak, akik ma azt hiszik, „odaát” vannak, és még nem értik, hogy csak „ideát” létezhetnek.

Köszönöm a segítségüket!

 

Földi László,

a Védett Társadalom Alapítvány kuratóriumi elnöke

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

4 válasz

 1. Bár sokan megértenék a fentieket. Pár emberrel még beszélek, hátha ér valamit.
  Remélem azért leszünk elegen, még az esetleges csalás-kísérletek ellenére is.
  Kár, hogy évekkel ezelőtti figyelemfelhívásait, figyelmeztetéseit a jobb oldal nem igazán vette elég komolyan. Legalábbis hathatósabb intézkedések nem ártottak volna.
  Laikusként csak pár dologra emlékszem, de azok mind beigazolódtak.
  Köszönjük munkájukat, nagyon nagy szükség van rá!
  Üdvözlettel:
  Turmezei Judit

 2. Mindennel egyetértek, de sajnos az embereknek-már bocsánat- de egyszerübben kell fogalmazni és sokkolni kell őket. Nincs gáz,olaj, nincs kenyér, leáll az ország. Nem lesz termelés. Nem fognak működni a kórházak pl stb
  Nem lesz pénz, viszont lesz csőd és éhezők viadala. / Amúgy ez valóság is volt, kicsit másképpen, nem csak film /. Valamint minden katonaköteles férfi mehet a háborúba. Ukrajnába. És még ezzel is az a problém, hogy nem hiszik el. Ez döbbenet. Amikor azt mondtam sokaknak, hogy idézve Önt, hogy a tét “Mo. v lesz v nem lesz ” kinevettek. Szijjártó úr is elmondta, a “lét a tét “. Az emberek nem hiszik el. Ez már a sok éves média agymosás eredménye. Ahhoz, hogy felfogják miért is mondjuk ezt-nevetés helyett- nos ahhoz szükségeltetne jó sok háttérinformáció. De a mai korban az emberek lusták tájékozódni, felületesek és élnek a mikróvilágukban, minimális álhírek világában. És igen, ez most nem 4 év hanem visszafordíthatatlanul a pusztulásunk lesz, és igen nem csak a miénk de Európáé is, ha csak vmi csoda nem történik. Nem mellesleg jó lenne használni a hitünket és kérni a csodát is. Éppen ideje. A baloldal el fogja csalni a választásokat. 8 éve erre készült. Amúgy mindig ezt teszik. De most nekik “ez a harc lesz a végső”. Tehát mindent bevetnek. Kérdés mennyire sikerül. Mennyire vagyunk felkészültek? , pl informatika? Csak hinni és bízni tudok abban, hogy vagyunk. Leginkább attól félek, hogy az lesz mint Trump esetében. És hiába lesz bizonyíték, a Bíróság le fogja söpörni az asztalról valamennyit. Ne legyenek kétségeink. KG és társai nagyon magbiztosan nyilatkozzák ezt, hogy 18-ból 18 kerület simán meg lesz. /24.hu/ Miért is ? Vajon van “B “terv erre az esetre ? Őszintén , nem szeretném megtudni. Ahogyan azt tették az utóbbi időben, más országokban, már nem a nagy számok bűvöletében csalnak, elég csupán 1 %. ! De ahogyan mondjuk, ha Isten velünk, ki ellenünk ?

 3. Utólag: Mit mondott MZP a tekintélyes Fidesz győzeĺemre? – “Nem tudják, mit cselekszenek”. :/ Ez az ember aztán ténýleg a farizeusok gyöngye!
  – Budapestre azonban figyelni kell. Kik lakják be a főváŕost egy ideje?

Vélemény, hozzászólás?