2023.március 29.
Auguszta, Bertold

Békét Európának Mozgalom Petíció

Facebook
Email
Nyomtat
Telegram
banner hu

Petíció

Utolsó Figyelmeztetés

A Békét Európának Mozgalom/Peace for Europe Movement

egyetértésben Európa polgáraival, együttműködő civil szervezeteivel, valamint a normalitás és a józanság megőrzése érdekében, felszólítja Európa idegen befolyás alatt álló döntéshozóit, intézményeit, politikai tömörüléseit, hogy fejezzék be a külső hatalmi érdekek kiszolgálását.

Az elmúlt néhány évben lezajlott negatív események (pandémia, recesszió, energiaválság, illegális migráció, fegyveres konfliktus) egyértelműen bebizonyítják, hogy léteznek erőterek, amelyek Európa romba döntésében érdekeltek. Fáradságot, pénzt, sőt emberéletet sem kímélve törnek céljaik megvalósítására. Végrehajtóik megtalálhatóak a multinacionális vállalatok menedzsmentjében, a vezető médiumok szerkesztőségeiben, az európai intézmény rendszer és politikai pártok vezetésében és az általuk létrehozott és működtetett álcivil szervezetekben. Tevékenységük eredménye az európai polgárok normális életének teljes felforgatása, gyermekeink megrontása, a napi megélhetés, az alapvető emberi igények biztosításának hiánya, és akár egy nukleáris konfliktus kirobbanása.

Fentiek értelmében Mozgalmunk követeli Európa békés szellemiségének helyreállítását, az illegális migráció felszámolását, az orosz-ukrán konfliktus tovább élezésének megállítását, a béketárgyalások megkezdésének elősegítését, Európa energiaellátásának helyreállítását, a gender-ideológia – a többség érdekeit sértő – túlhangsúlyozásának befejezését!

Előzmény

Támogatás

További cikkek