2022.december 2.
Melinda, Vivien, Aranka
English EN French FR German DE Hungarian HU Italian IT Russian RU Spanish ES
English EN French FR German DE Hungarian HU Italian IT Russian RU Spanish ES
English EN French FR German DE Hungarian HU Italian IT Russian RU Spanish ES

Békét Európának Mozgalom Petíció

Facebook
Email
Nyomtat
Telegram
banner hu

Petíció

Utolsó Figyelmeztetés

A Békét Európának Mozgalom/Peace for Europe Movement

egyetértésben Európa polgáraival, együttműködő civil szervezeteivel, valamint a normalitás és a józanság megőrzése érdekében, felszólítja Európa idegen befolyás alatt álló döntéshozóit, intézményeit, politikai tömörüléseit, hogy fejezzék be a külső hatalmi érdekek kiszolgálását.

Az elmúlt néhány évben lezajlott negatív események (pandémia, recesszió, energia válság, illegális migráció, fegyveres konfliktus) egyértelműen bebizonyítják, hogy léteznek erőterek, amelyek Európa romba döntésében érdekeltek. Fáradságot, pénzt, sőt emberéletet sem kímélve törnek céljaik megvalósítására. Végrehajtóik megtalálhatóak a multinacionális vállalatok menedzsmentjében, a vezető médiumok szerkesztőségeiben, az európai intézmény rendszer és politikai pártok vezetésében és az általuk létrehozott és működtetett álcivil szervezetekben. Tevékenységük eredménye az európai polgárok normális életének teljes felforgatása, gyermekeink megrontása, a napi megélhetés, az alapvető emberi igények biztosításának hiánya, és akár egy nukleáris konfliktus kirobbanása.

Fentiek értelmében Mozgalmunk követeli Európa békés szellemiségének helyreállítását, az illegális migráció felszámolását, az orosz-ukrán konfliktus tovább élezésének megállítását, a béketárgyalások megkezdésének elősegítését, Európa energia ellátásának helyreállítását, a gender ideológia – a többség érdekeit sértő – túlhangsúlyozásának befejezését!

Előzmény

Támogatás

További cikkek