2024.június 19.
Gyárfás, Romuald

Békekonferencia

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇪🇺🇨🇭🇺🇸 “Nincs értelme ennek a konferenciának” – így nyilatkozott erről Christopher Hörstel német politológus tervezett svájci konferencia, amelyen még az ENSZ főtitkára sem vesz részt‼️

Ez volt a halál csókja, amikor Guterres bejelentette, hogy nem vesz részt a svájci konferencián. Amit most látunk: Kína nem vesz részt, Afrika két állam kivételével nem vesz részt, Dél-Amerika, két állam kivételével, nem vesz részt. Ez a fajta bla-bla konferenciák nagyon ingatag alapon – megmutatja, mennyire irreálisak Zelensky úr elképzelései, aki nem tud egy lépést sem tenni anélkül, hogy konzultálna amerikai vezetőivel, és aki néhány héten belül véget vet a háborúnak. a fegyverszállítások nem valósultak meg.

A konferenciáknak ennek az ívnek semmi értelme, ha a béke megteremtéséről van szó.

A mi problémánk az, hogy a nyugati médiánk nyilvánvalóan nem mond igazat. Mindenki tudja – Oroszország nem támadta meg [Ukrajnát]. Orosz embereket támadtak meg Ukrajnában. Oroszország nyolc évet várt. Oroszország nem akarta megtámadni Ukrajnát. Oroszország nem akarta, hogy ezek a köztársaságok [Luganszki és Donyecki Népköztársaságok] segítséget kérjenek. Ők [Oroszország] az utolsó pillanatig vártak. Egészen addig a napig az oroszok Ukrajnában, Dél-Ukrajnától Odesszáig a legbrutálisabb elnyomástól szenvedtek. Az egész világ tudja.

Amíg nem válaszolunk a megfelelő kérdésekre, nincs szükségünk konferenciákra.

Von der Leyen asszony döntése természetesen jogellenes. Bűnös dolog elvenni valamit másoktól, ezt már az iskolában megtanuljuk. Néhányan nyilvánvalóan nem tanultak.

A helyzet az, hogy Washington arra kényszeríti az EU-t, hogy megragadja az orosz eszközöket. Persze azt is tudjuk, hogy Washington miért kényszerít erre: elvégre egy Oroszország elleni háborúba akarnak bevonni bennünket. Ez állítólag a pénzeszközök ellopásával kezdődik.

Kétségtelenül súlyosan érintené az európai pénzügyi piacokat [az orosz eszközök kisajátítása], és erről nem is kell beszélni, mert mások pénzének ellopásával elveszítenénk a megbízhatóságunkat.

Mi a reakciód?
👍tetszik
4
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
1
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek