2024.szeptember 7.
Regina
Hírek 🔊

Forgács István: Drága a Balaton? A meki is drága, a cigi meg kva drága!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Kifejtette, ahelyett, hogy valaki drágállja a balatoni árakat, „tessék inkább gondolkodni és értelmesen cselekedni. […] Aki nem képes rá, az maradjon otthon, de nyilván belehalna, ha nem jöhetne el és nem kiabálhatná ki a világba a saját lelki nyomorát.”

Forgács István klaviatúrát ragadott a Balaton drágasága miatt fanyalgók kapcsán. Facebook-posztjában leszögezte, hogy 

sok a hiszti”,  

és meg is indokolta, hogy miért:

„ – a fél ország kap SZÉP kártyára utalást a fizetése mellé. Ezek a kártyák strandbelépőre és sok helyen szállásra, vagy akár étkezésre is validak

 – ha nincsen autó, akkor a családok egy vödör kedvezménnyel utaznak. (sajnálom, hogy a vonat zsúfolt, de más országokban sincsen ingyen limuzin)

 – ha van autó, akkor nem kell feltétlenül a tóparton lakni abban a néhány napban – feltéve, hogy mindenáron klasszikus nyaralást akar az ember. Bónusz: minden 5 kilométeren ott egy Aldi, Lidli, Penny, ahol még mindig elfogadható áron lehet vásárolni. És akkor nem kellene a strandon nyekegni, hogy »Béééééla, 800 az üditttttőőőő!«”

Kifejtette, hogy ahelyett, hogy valaki drágállja a balatoni árakat, „tessék inkább gondolkodni és értelmesen cselekedni. Főleg, ha szülő vagy, srácaid vannak és hajlandó vagy okosan tervezni és értelmesen dönteni. Aki nem képes rá, az maradjon otthon, de nyilván belehalna, ha nem jöhetne el és nem kiabálhatná ki a világba a saját lelki nyomorát.”

Ugyanis, 

„a Balaton nem olcsó. […] Sőt, a Meki, a KFC és a Burger King sem olcsó. A cigi meg kva drága”.

„Meg a hajfesték és a micellás víz is drága. A gumicukor is az. Meg az eper, meg a szalámi, meg a rohadt fesztiváli karszalag is. De Kuba biztos olcsóbb. Moldováról nem is beszélve. Aki cserélni akar, induljon bátran” – zárta posztját Forgács.

Mi a reakciód?
👍tetszik
6
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
2
💘szeretem
😡dühítő
1
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához