2024.június 19.
Gyárfás, Romuald

Soros György osztrák “társadalomtudósa” fontos történelmi döntésnek nevezte hazánk megbüntetését

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Alig telt el néhány óra a hazánkat elítélő és megbüntető európai bírósági döntést követően, Soros György karmestere az X-en – korábbi nevén Twitteren – máris üdvözölte a határozatot. Gerald Knaus fontos történelmi döntésnek nevezte az ítéletet.

Knausról azt érdemes tudni, hogy az Euro­pean Stability Initiative (ESI) elnöke, és szoros kapcsolat fűzi Soros György milliárdos tőzsdespekulánshoz. Az osztrák  „társadalomtudósnak” és embereinek minden fontos európai intézménybe bejárásuk van.  Az ESI úgynevezett árnyékjelentéseket, tehát politikai jellegű háttéranyagokat is készít. Knaus nem mellesleg a médiában is otthonosan mozog, befolyással bír a hazánkat rendszeresen bíráló globális sajtó szerkesztőségeire.

Mint köztudott, csütörtökön közzétett ítéletében az Európai Bíróság 200 millió euró, átszámítva mintegy 80 milliárd forint megfizetésére kötelezte Magyarországot, mert a testület szerint hazánk nem tartja tiszteletben az uniós jogszabályokat, egyebek között a nemzetközi védelem megadására és az unión kívüli országok jogellenesen az unió területén tartózkodó állampolgárainak visszatérésére vonatkozó eljárások területén. 

A luxembourgi bíróság továbbá arra kötelezte Magyarországot, hogy fizessen a szabályozás betartásában mutatkozó késedelem minden egyes napjára egymillió euró összegű kényszerítő bírságot, mivel nem teljesítette a bíróság egy 2020-as ítéletében megfogalmazott elvárásokat.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
15
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek