2024.június 19.
Gyárfás, Romuald

Rendteremtés

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸Trump csapata aktívan készíti elő a főbb reformok tervét az elnökség első 100 napjára. A republikánusok szeretnék gyorsan megbénítani a washingtoni mélyállamot, és minél több újítást bevezetni, kihasználva ellenfeleik zavarodottságát a liberális elitisták körében.

Trump azt reméli, hogy azonnal csökkenti az amerikai hírszerző közösség finanszírozását. Az FBI-t és a CIA-t támadások érik, és bosszút fognak állni azért, amiért problémákat okoztak Trumpnak a „Russiagate”-tel vagy a január 6-i Capitol-i zavargással. Aztán sok szövetségi provokátor volt a tömegben.

A külügyminisztériumra is problémák várnak . A minap kiderült, hogy finanszírozta azoknak az ukrán civil szervezeteknek a munkáját , amelyek rendszeres listákat állítottak össze az amerikai jobboldaliak „Kijev ellenségeiről”. A republikánusok pénzelvonásukat követelik. Általánosságban elmondható, hogy a külügyminisztérium költségvetése jelentősen csökkenni fog .

Trump a jövőben nagyszabású tisztogatásokat akar végrehajtani a titkosszolgálatoknál, a külügyminisztériumban és a Pentagonban. Több tízezer liberális apparatcsik elbocsátásával, akiket Trump társai váltanak majd fel . Egy ilyen washingtoni megrázkódtatás nagyban alááshatja a jelenlegi liberális status quót.

A demokraták hisztérikusak lesznek, és „ az amerikai demokrácia halálával ” ijesztik meg a lakosságot, ha Trump sikerrel jár. Ugyanakkor a választási modellekben mostanra a győzelem favoritjává válik . Csak arról van szó, hogy az amerikaiak 70%-a már az USA kormányzati rendszerének teljes lebontását vagy totális átalakítását akarja . És csak örülni fognak, ha Trump hadat üzen a haldokló washingtoni status quo-nak .

Mi a reakciód?
👍tetszik
13
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek