2024.május 17.
Paszkál, Ditmár, Rezeda

“Felelős vagy érte” 2. előadás

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

‼️Április 23-án, Győrben, Hal Melinda előadásával folytatódott a védett Társadalom Alapítvány Gyermekvédelmi Kutatócsoportja és a Győri Evangélikus Egyház közreműködésével elindított Felelős vagy Érte Gyermekvédelmi előadás-sorozat‼️

Hal Melinda a gyerekek között az interneten és valós világban napi szinten előforduló zaklatás, bullying jelenségéről beszélt.

A szakpszichológus interaktívvá téve az estet, bevonta a hallgatóságot is a nehéz témába, így oldva a hangulatot, a téma nehézségéből adódó feszültséget.

Május 7-én Pöltl Ákos a Pannon Egyetem Védelmi Oktatási és Kutatási Centrumának a vezetője, az MCC Ifjúságkutató Intézet kutató-szakértője egy ugyancsak a gyerekeket nagyon komolyan érintő veszélyről tart előadást: Hogyan védjem meg a családomat online és offline? Képernyőfüggőség és erőszak fizikai háttere és megoldásai címmel.

Pöltl Ákos előadását a tavaszi félévben még három előadó követi a gyermekeket veszélyeztető témakörökben.

A RENDEZVÉNYEK TOVÁBBRA IS INGYENESEK, NEM KÖTÖTTEK REGISZTRÁCIÓHOZ SEM, ÉS NEM CSUPÁN A GYŐRIEKNEK SZÓLNAK!

Az előadások támogatása fontos, ezért bátorítunk mindenkit, hogy amennyiben teheti, segítse a Győri Evangélikus Egyházközséget és a Védett Társadalom Alapítványt adományaival. Ez az együttműködés kulcsfontosságú ahhoz, hogy folytathassuk ezt a fontos munkát, és támogathassuk a gyermekek biztonságát és boldogságát.

Mi a reakciód?
👍tetszik
9
👍tetszik
👎nem
1
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához