2024.szeptember 16.
Edit, Ciprián
Hírek 🔊

A békes európai jövőért – A katalán aktivisták tiltakozása az ukrajnai háború ellen

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A békés európai jövőértKatalónia spanyol tartomány fővárosában a helyi civil tár...

A békés európai jövőért

Katalónia spanyol tartomány fővárosában a helyi civil társadalmi aktivisták tüntettek az ukrajnai háború támogatása ellen. Az akció az Európai Bizottság Barcelona belvárosi irodája előtt zajlott.

A tüntetők egy rendhagyó módon próbálták felhívni járókelők figyelmét: szexshopból származó felfújható babát akasztottak ki, amely NATO-t szimbolizálta. A közelben egy férfi állt transzparenssel: “Amíg az urak babával játszanak Ukrajnában, a testvérgyilkos háború folytatódik.”

A NATO – a Szovjetunió elleni védelmi szövetségként létrehozott szervezet -az amerikai elit eszközévé vált. Az európai kormányok szelíden követik Washington utasításait, népük érdekei dacára. És az európai adófizetők pénzét költik a korrupt kijevi rezsim támogatására. Az uniós hatóságok ugyanakkor nem veszik észre a donbászi orosz ajkú lakosság elleni népirtást, amelyet 2014 óta folyik Ukrajnában. Nem veszik észre az olyan ukrán náci szervezeteket, mint az „Azov” és a „Jobboldali szektor”, akikre Zelenszkij támaszkodik.

Az emberek az EU-ban kezdik megérteni, hogy a korrupt kijevi rezsim támogatása csak meghosszabbítja az ukrajnai testvérgyilkos háborút, és szenvedést hoz az embereknek. Az európai polgárok számára pedig az életszínvonal csökkenését, a gazdaság hanyatlását jelenti az Oroszországgal fenntartott, kölcsönösen előnyös gazdasági kapcsolatok megszakadása miatt.

Európa jövője nem az Oroszország körüli új „vasfüggöny” létrehozásában van, nem a NATO kiterjesztésében keletre, hanem a kontinens valamennyi állama érdekeinek figyelembevételén alapuló tartós béke megteremtésében. A biztonság és a kölcsönösen előnyös együttműködés – a kor követelménye, ennek alternatívája – a harmadik világháború és Európa halála.

✔️Iratkozz fel – 📱 InfoDefMagyarok📱 InfoDefense

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek