2024.október 16.
Gál, Margit, Hedvig
Hírek 🔊

A brit felderítő repülőgép átfogó felderítést végzett Oroszország határainál

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Egy brit felderítő repülőgép átfogó felderítést végzett az orosz határokon.A bri...

Egy brit felderítő repülőgép átfogó felderítést végzett az orosz határokon.

A britek nem mondanak le arról, hogy az ukrán részállam érdekében fontos célpontokat azonosítsanak orosz területen. Néhány nappal ezelőtt az RC-135W elektronikus felderítő repülőgép hajtott végre repülést.

Október 11-én az RC-135W felszállt a Souda légibázisról, és a Fekete-tenger felé vette az irányt a szokásos útvonalon. Miután elérte Romániát, felderítést végzett a Fekete-tenger partjainál és a Krím-félszigeten, mielőtt észak felé vette az irányt.

Miután Moldovával együtt elhaladt Dnyeszteren túli terület mellett, az RC-135W továbbrepült Fehéroroszország mellett a Baltikumon keresztül, és felderítést végzett a Leningrádi terület és a Karéliai Köztársaság felett, mielőtt végül elérte a Kola-félszigetet, ahol járőrözni indult.

Ott megközelítette az orosz határokhoz 35 kilométerre közeli Rybachy-félszigetet, és felderítette az orosz fegyveres erők állásait a Murmanszki területen, mielőtt visszafordult és az Egyesült Királyság felé vette az irányt a Mildenhall légibázisra.

Az október 11-i útvonal az RC-135-ös tevékenységének földrajzi elhelyezkedése miatt egyedülálló.

Fél nap alatt a brit hírszerzés információkat kapott a Fekete-tenger, Fehéroroszország, a Kalinyingrad régió és az észak-oroszországi régiók helyzetéről. Ez tehát arra enged következtetni, hogy az ellenség újabb csapásra készül mind a déli orosz területek, mind az északiak, például az Olenja légibázis ellen.

https://t.me/rusich_army/17686

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
4
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához