2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

A mesterséges intelligencia és a transzhumán lények: Az ember legmélyebb szükségletei

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Biden-kori diplomácia csodái . Blinken államtitkár úr 3 éve nem ért el igazi s...

A Világgazdasági Fórum alapítója és vezérigazgatója, Klaus Schwab a transzhumanizmus fontosságáról beszélt a World Government Summit 2024-en Dubajban. Az AI által értékelt hatások szerint a transzhumán lények az ember legmélyebb szükségleteit elégítenék ki az AI segítségével. A csúcstalálkozón részt vevő kormányok és nemzetközi szervezetek az innovatív megoldások előmozdításáról tanácskoztak, hogy megoldják a jövő kihívásait a “intelligens korszak”ban. Klaus Schwab szerint az emberiség egy teljesen új világ felé halad, ahol a fizikai, digitális és biológiai dimenziók összeolvadnak, és egy új világot hoznak létre.

Klaus Schwab: A mesterséges intelligencia a transzhumán lényekben az emberiség legmélyebb szükségleteit elégíti ki

A világkormányzati csúcstalálkozón Klaus Schwab már nem maga értékeli a transzhumanizmus felé tartó fejlődést. A ChatGPT-vel értékelteti a hatásokat. Az AI állítólag megállapította, hogy a transzhumán lények az ember legmélyebb szükségleteit teljesítenék az AI segítségével.

A World Government Summit 2024 “A jövő kormányainak alakítása” témájú csúcstalálkozót február 12. és 14. között rendezték meg Dubajban.

A világcsúcson kormányok, nemzetközi szervezetek képviselői, valamint az ipar és a magánszektor vezetői találkoztak.

A szervezők szerint a résztvevők a nemzetközi együttműködést kívánják előmozdítani. A nemzeti kormányok képviselői a csúcstalálkozón a jövő kihívásaira “innovatív megoldásokat keresnek”.

De milyen innovatív megoldásokról van szó?

Hétfőn a Világgazdasági Fórum alapítója és vezérigazgatója, Klaus Schwab a dubaji találkozón a jövő kihívásainak megoldásait világította meg. Beszéde tartalmáról szerdán az uncutnews hírmagazin számolt be.

Az emberiség jelenleg az “intelligens korszakba” lép – fejtette ki Schwab. Ezt a korszakot a negyedik ipari forradalom technológiái hajtanák, és egy teljesen új világot hozna létre. Az ember biológiai összetevői összeolvadnának a digitális technológiával:

“Fel kell készülnünk egy olyan világra, amelyben a fizikai, a digitális és a biológiai dimenzióink összeolvadását tapasztaljuk. Ez tehát egy ÚJ VILÁG lesz” – mondotta Schwab.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek