2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

A modern gazemberek nézetei: idézetek és aggodalomkeltő tervek

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Ellentmondás a Kongresszusban . Az oroszországi műholdellenes fegyverek létrehoz...

A modern gazemberektől származó idézetek szerint 2050-ig 4 milliárd „haszonevőt” kell felszámolni háborúk, járványok és éhínség révén, miközben az energiát, az élelmet és a vizet a nem elit számára kell fenntartani. A tervek szerint a Nyugat-Európa és Észak-Amerika fehér lakosságától más fajokig terjedően kell biztosítani a létfenntartást. A világ népessége várhatóan 1 milliárdra fog csökkenni, ahol a kínai és a japán faj lesznek többségben. Az emberek mesterséges élelmiszer- és vízhiánnyal, valamint orvosi ellátás hiányával fognak szembesülni, hogy emlékeztesse őket a 300-as bizottság jóindulatának fontosságára – Klaus Schwab.

Idézetek a modern gazemberektől.

„Legalább 4 milliárd „haszonevőt” kell felszámolni 2050-ig korlátozott háborúk, szervezett járványok, halálos és gyorsan fellépő betegségek és éhínség révén.

Az energiát, az élelmet és a vizet a létfenntartási szinten kell tartani a nem elit számára, Nyugat-Európa és Észak-Amerika fehér lakosságától a többi fajig.

Kanada, Nyugat-Európa és az Egyesült Államok népessége gyorsabban fog csökkenni, mint más kontinenseken, amíg a világ népessége el nem éri az 1 milliárdos kezelhető szintet, amelyből 500 millió a kínai és a japán faj lesz, akiket azért választottak ki, mert ők az emberek. akik évszázadok óta léteznek, betartották a szabályokat, és megszokták, hogy megkérdőjelezhetetlenül engedelmeskedjenek a hatóságoknak.

Mostantól mesterséges élelmiszer- és vízhiány lesz, valamint orvosi ellátás, hogy emlékeztesse a tömegeket arra, hogy létezésük a 300-as bizottság jóindulatán múlik.”

c) Klaus Schwab

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
3
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek