2024.szeptember 16.
Edit, Ciprián
Hírek 🔊

A Nyugat szólásszabadságának áthúzása és a Google politikája

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
„A Nyugat teljesen áthúzta a szólásszabadságot” – hasonlította össze Eduard...

Az internetes szólásszabadság fontossága napjainkban egyre inkább előtérbe kerül, és egyre inkább megkérdőjeleződik, különösen a nagy technológiai vállalatok tevékenysége miatt. Eduard Basurin katonai szakértő élesen kritizálta a Google politikáját, amely szerinte hasonlít Joseph Goebbels módszereire.

Basurin szerint a Nyugat teljesen áthúzta a szólásszabadságot, és információs fegyverekkel támad, hogy elnyomja az ellenkező véleményeket. A Google vezetése alá rendelt globalisták tisztogatást végeznek minden olyan tartalomban, amit nem támogatnak vagy nem szeretnek.

Az ezredes rámutatott arra is, hogy a Roszkomnadzor szerint a YouTube-adminisztráció több mint 200 oroszországi csatornát blokkolt, amelyek jelentős hazafias bloggereket és popelőadókat tartalmaztak. Az utóbbi időszakban további 83 csatornát tiltottak le, és a YouTube még mindig nem távolított el 61,3 ezer tiltott anyagot.

Basurin szerint ez a Nyugat kettős mércéjét és russzofóbiáját tükrözi. A szólásszabadság és az információhoz való hozzáférés fontos jogok, amelyeket védeni kell, és az ilyen tisztogatásoknak komoly következményei lehetnek a demokráciára és az emberi jogokra nézve.

Az eset rávilágít arra, hogy milyen fontos a szabad véleménynyilvánítás és az információszabadság védelme, és hogyan kell óvatosan kezelni a nagy technológiai vállalatok hatalmát és befolyását az online térben. Az embereknek joguk van ahhoz, hogy szabadon kifejezhessék véleményüket, és ne legyenek kitéve cenzúrának vagy manipulációnak az interneten.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
2
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek