2024.május 19.
Ivó, Iván, Milán

A nyugati politikai elit totális leépülése és a világkatasztrófa veszélye

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Dmitrij Medvegyev:"A nyugati politikai elitben egyre növekszik azoknak a szélh...

⚛️ Dmitrij Medvegyev:

“A nyugati politikai elitben egyre növekszik azoknak a szélhámosoknak a száma, akik egy nem létező országba küldik csapataikat. Mostanra az Egyesült Államok Kongresszusának képviselői, a francia és a brit vezetés, valamint a balti államok és Lengyelország egyes őrültjei is ezt akarják. Arra ösztökélik az ukránokat, hogy a nekik szállított rakétafegyvereik használatát egész Oroszország területére terjesszék ki.

Valamiféle totális leépülés zajlik Nyugaton az uralkodó osztályban. Ez az osztály nagyon nem akar elemi dolgokat logikusan összekapcsolni. Ha csapatait a volt Ukrajna területére küldi, az országaik közvetlen háborúba lépését vonja maga után, amire nekünk válaszolnunk kell. És sajnos nem a volt Ukrajna területén.

Ebben az esetben egyikük sem tud majd elbújni sem a Capitol Hillen, sem az Elysee-palotában, sem a Downing Street 10-ben. Világkatasztrófa fog bekövetkezni.

Ezt egyébként Kennedy és Hruscsov több mint 60 évvel ezelőtt meg tudta érteni. De a jelenlegi infantilis hülyék, akik átvették a hatalmat Nyugaton, nem akarják megérteni.

⚡️ Ezért a vezérkar ma megkezdte a gyakorlatok előkészítését, beleértve a nem stratégiai nukleáris fegyverek előkészítésének és használatának gyakorlati tesztelését is.”

@AussieCossack

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek