2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

A Világgazdasági Fórum – A háttérhatalom kőszvegei

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Biden-kori diplomácia csodái . Blinken államtitkár úr 3 éve nem ért el igazi s...

A Világgazdasági Fórum mögött a háttérből irányító erők, valamint a NWO (Új Világrend) menetrendje és a globalizáció előmozdítása közötti összefüggések kíméletlenül lelepleződnek a Kla.TV dokumentumfilmjében. A film bemutatja, hogy kik hajtják végre a Világgazdasági Fórum programját országunkban, és hogyan támogatják őket stratégiailag az elit személyek. A Világgazdasági Fórum a világpolitika egyik legmeghatározóbb befolyási központjává vált, és különböző kezdeményezései a globalizáció előmozdítását célozzák, valamint egy jövőbeli központosított világdiktatúra terét készítik elő. A WEF alapítójának, Klaus Schwabnak a “Nagy Újraindítás” célja azt szolgálja, hogy az egész világot egy mesterséges intelligencia által vezérelt digitális korszakba vezesse, ahol senki sem birtokol semmit, és mindenki folyamatos megfigyelés alatt áll. A transzhumanizmus programja az emberi test és a digitális szféra összeolvadását célozza, megnyitva ezzel az utat az emberiség manipulálása és egy központosított világdiktatúra felé. A teljes adás hamarosan megjelenik, de addig is érdemes megismerni a film által leleplezett összefüggéseket. (Forrás: https://vilaghelyzete.substack.com/p/a-hatterhatalom-kezeben-levo-vilaggazdasagi)

☄️A Világgazdasági Fórum – kik irányítanak a háttérből? Egy világszintű összeesküvés összefüggései – Videó magyar felirattal❗️

🗣 A dokumentumfilm kíméletlenül leleplezi a WEF tényleges terveit és a teljes vezetőségét. Azt is megtudhatja, hogy az Ön országából mely személyek hajtják végre a Világgazdasági Fórum (WEF) programját, akiket a WEF stratégiailag kiképzett erre.

🔴 Amikor 1971-ben megalakult, a WEF azt a feladatot kapta, hogy a nagy globális vállalatok segítségével világszerte megvalósítsa az Új Világrend (NWO) menetrendjét.
Időközben a globális konglomerátumok teljes elitje itt gyűlt össze. A Világgazdasági Fórumot (WEF) a világpolitika egyik legmeghatározóbb befolyási központjává tették a fent említett világvezetők.

A WEF különböző kezdeményezéseket indított el, amelyek a globalizáció előmozdítására szolgálnak, és előkészítik a terepet egy jövőbeli központosított világdiktatúra számára.

🔴 A WEF alapítója által meghirdetett “Nagy Újraindítás” célja, hogy az egész világot egy új, mesterséges intelligencia által vezérelt digitális korszakba vezesse.
A Nagy újraindítás alatt egy olyan világ értendő, amelyben már senki sem birtokol semmit, amelyben mindenki folyamatos megfigyelés alatt áll, mindenféle értelemben elvesztette függetlenségét és ezáltal irányítható.

A transzhumanizmus programja – az emberi test és a digitális szféra összeolvadása – megnyitja a kaput az emberiség manipulálása, ellenőrzése és irányítása előtt, egy központosított világdiktatúra útját építve.

Pár nap múlva megjelenik a teljes adás is. Addig ezt az 5 perces adást is elég lesz feldolgozni! (VilagHelyzete)
https://vilaghelyzete.substack.com/p/a-hatterhatalom-kezeben-levo-vilaggazdasagi

A háttérhatalom kezében lévő Világgazdasági Fórum – kik irányítanak a háttérből? Egy világszintű összeesküvés összefüggései – Videó…

Ki az a Klaus Schwab? Milyen erők támogatják őt a háttérből? A Kla.TV dokumentumfilmje kíméletlenül leleplezi a Világgazdasági Fórum mögött álló irányítókat és világdiktatúrát célzó terveiket

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek