2024.szeptember 20.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Amerika első 15 perces városa és az emberek adatai

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Az arizonai Tempe-ben alapították Amerika első 15 perces városát, Culdesac néven. Ez a koncepció a globalista szekta és a Világgazdasági Fórum víziója, amely a környezetbarátabb fejlődést állítja maga elé. A 15 perces város egy SMART város, amely minden lakosát állandó megfigyelés alatt tartja, és minden személyes adatát rögzíti. A globalisták célja minden egyes ember adatainak összegyűjtése és megismerése a bolygó jövője és a klímaváltozástól való megmentése érdekében. A Culdesac lakói viszont új életmódjukat izgatottan fogadják. A környék autómentes életre tervezett, de sokan aggódnak, hogy ez az Agenda 2030 rémálom-negyedeket hoz Amerika-szerte. A teljes írás és videók [itt](https://expose-news.com/2024/02/18/americas-first-15-minute-city-has-been-created-in-tempe-arizona-do-residents-know-whats-in-store-for-them/).

Amerika első 15 perces városát az arizonai Tempe-ben alapították

tudják a lakosok, mi vár rájuk?🤔

Patricia Harrity

Az arizonai Tempe egyik városnegyedét “Culdesac”-nek nevezték el, és ez az első példa Amerikában a 15 perces városra, amely a Világgazdasági Fórum és a globalista szekta víziója, amely a koncepciót környezetbarátabbnak hirdeti. Ahelyett, hogy disztópikus rémálomként tekintenének erre a fejlődésre, Culdesac lakói inkább izgatottnak tűnnek új életmódjuk miatt. Van fogalmuk arról, hogy mi vár rájuk?

A 15 perces város egy SMART város városi környezetben, mindenütt jelenlévő megfigyelési és adatgyűjtési technológiákkal, amelyek minden egyes lakos legintimebb személyes adatait is figyelik és rögzítik.
A globalisták célja, hogy minden egyes ember adatait összegyűjtsék és megismerjék:
🔹Mit esznek és isznak,
🔹hová járnak,
🔹 mit vásárolnak,
🔹kivel találkoznak,
🔹mit gondolnak és éreznek.
🔹 véleményük és szokásaik
🔹egészségi és immunizációs állapotuk. És így tovább és így tovább.
Más szóval, minden apró részletet, és ahogy a sokat idézett Noé, Yuval Harari mondta, azok, akik birtokában vannak ezeknek az adatoknak, jobban fognak ismerni téged, mint te magadat. Ezt a mindenre kiterjedő megfigyelést mégis azzal indokolják, hogy a bolygó jövője és a “klímaváltozástól” való megmentése érdekében elengedhetetlen.

Garantáltan összekapcsolt, biztonságosabb és egészségesebb lesz az életünk, és úgy tűnik, hogy Culdesac lakosai bevették az ötletet.

🔹A 12 News riportjában a közösséget azzal hitegették, hogy hozzájárul a fenntarthatósághoz, amihez az is hozzátartozik, hogy nem kell saját járművel rendelkeznünk, mivel Culdesac az első olyan közösség az Egyesült Államokban, amelyet autómentes életre terveztek. A riportban azonban ahelyett, hogy elégedetlenkedtek volna, bemutattak egy Culdesac-alkalmazottat, aki úgy tűnt, örül a környék alternatív közlekedési lehetőségeinek, mivel a benzinüzemű járművek használata tilos a környéken.
Az alkalmazott a 12 Newsnak elmondta: “A lakóknak lehet autójuk, amíg az nem parkol az ingatlanon. “El tudja képzelni, hogy az élelmiszerboltja fölött lakik?” – kérdezte az alkalmazott a hírportálnak.
“Mi a vonzó abban, hogy egy élelmiszerbolt fölött éljen?” – kérdezte a “Voice of the People”, amely szerint a fejlesztés “természetesen hasonló Agenda 2030 rémálom-negyedeket fog kikényszeríteni Amerika-szerte”.

A tejes írás videók itt itt

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
9
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
29
😡dühítő
😂vicces
1
😂vicces
😮húha
4
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek