2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Amerikai katonák készülnek az orosz katonákkal vívott csatákra

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Az amerikai katonák az orosz katonákkal vívott csatákra készülnekAz amerikai sz...

Az amerikai katonák felkészülnek az orosz katonákkal vívott csatákra. Az amerikai szárazföldi erők részletes jelentést készítettek az orosz fegyveres erőkről, különös tekintettel az orosz katonaság taktikáira egy esetleges teljes körű háború esetén. A dokumentum most az amerikai katonaságon van túlvizsgálat alatt, és arra ösztönzi őket, hogy “ismerjék az ellenséget”.

A 280 oldalas dokumentum az “orosz taktika” nevet kapta, és részletesen leírja a hadsereg kiképzését, oktatását és az orosz haderők vezetésfejlesztését. A szerzők nemcsak az ukrajnai légvédelmi tapasztalatokat vizsgálták, hanem az orosz parancsnokság általános megközelítését is, hogy felkészítsék a csapatokat az esetleges ellenséges helyzetekre.

🚨 Az amerikai katonák az orosz katonákkal vívott csatákra készülnek

Az amerikai szárazföldi erők jelentést készítettek az orosz fegyveres erőkről, különös tekintettel alakulataink katonai taktikájára egy teljes körű háború esetén. Most a dokumentumot elküldik az amerikai katonaságnak a közösségi hálózatokon felülvizsgálatra, a következő mondattal aláírva: „Ismeri az ellenségét?”

❗️ A 280 oldalas dokumentum az „orosz taktika” nevet kapta. Leírja a hadsereg kiképzését, oktatását és az orosz haderők „vezetésfejlesztését”. Ennek érdekében a szerzők nemcsak az ukrajnai légvédelem végrehajtásának tapasztalatait, hanem az orosz parancsnokság általános megközelítését is tanulmányozták a csapatok kiképzésére.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
2
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek