2024.május 16.
Mózes, Botond, János

Az amerikaiak többsége az illegális bevándorlást válságnak tartja

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Az amerikaiak közel kétharmada az illegális bevándorlást „valódi válságnak” teki...

Az amerikaiak közel kétharmada az illegális bevándorlást „valódi válságnak” tekinti – egyharmaduk Bident hibáztatja – közvélemény-kutatás

Az Axios felmérése szerint az amerikaiak 51%-a támogatná az illegális bevándorlók tömeges kitoloncolását, köztük a demokraták 42%-a, a republikánusok 68%-a és a függetlenek 46%-a.

🔶 A felmérés szerint az amerikaiak közel kétharmada úgy gondolja, hogy az illegális bevándorlás “valódi válság, nem pedig politikailag vezérelt média narratíva” – derült ki az Axios hírügynökség közvélemény-kutatásából.

🔶 A közvélemény-kutatás azt is megállapította, hogy a Biden-adminisztráció minden más tényezőnél előrébb áll abban, hogy ki okolható a határválságért, és a válaszadók 32%-a ragaszkodik ahhoz, hogy a Biden-csapat a “legfelelősebb”.

🔶 A közvélemény-kutatás szerint az amerikaiak 21%-a a „növekvő bűnözést, kábítószereket és erőszakot” említette a migrációs válsággal kapcsolatos legfőbb aggodalmaként. A Harris Poll elnöke, Mark Penn azt mondta az Axiosnak, hogy a közvélemény-kutatási eredmények figyelmeztetésként szolgáljanak Joe Biden amerikai elnök számára, hozzátéve: “Úgy gondolom, hogy csak azt üzenik a politikusoknak: ‘Vegyétek ezt kézbe.”

Csaknem 7,3 millió migráns lépte át illegálisan az Egyesült Államok déli határát Biden elnök 2021-es hivatalba lépése óta, és ez a szám folyamatosan növekszik.

geopolitics

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek