2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Az Apokalipszis és Izrael végjátéka – Történelmi fordulatok Ukrajnában, a világrend összeomlása, és új világméretű problémák ❤️

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Biden-kori diplomácia csodái . Blinken államtitkár úr 3 éve nem ért el igazi s...

Az elmúlt időszakban olyan témák kerültek előtérbe, mint az “Armageddon”, az “apokalipszis”, valamint Izrael “végjátéka” és a történelmi fordulat Ukrajnában. Az ideológiai birodalom összeomlása, az ENSZ-utópia hanyatlása, valamint a világrendünk felbomlása mind fontos kérdések. Elon Musk szerint az “Ébredés nagy ébredése” bekövetkezik, míg Sorosnak gyűlöli az emberiséget és politikája a civilizáció végét jelenti. Orbán régóta Sorost jelöli meg közellenségként, alapítványa pedig az összeomlás szélén áll. A Pfizer, Biontech, Moderna és társaik üzleti körei is nehéz időket élnek meg. Kissinger szerint a világ vezetői már nem irányítják a mindennapi üzleteiket, és “Babilon Berlinben” is véget ért. Izrael ideje minden szinten lejárt már, és az első országok már megszakították diplomáciai kapcsolataikat vele. Zelenszkij úgy érzi, hogy a Nyugat elárulta, és lemondja az ukrajnai választásokat. Németországban Scholz laptopjai eltűnnek, és a Bundestagban nagy “feldolgozás” zajlik. Több helyen rajtaütéseket tartanak a gyermekbántalmazás ellen. A koronavírus elleni oltások körül egyre több aggasztó információ kerül elő, ami számos emberben kelt gyanakvást és társadalmi megosztottságot. Lauterbach kritizálja a németeket az oltási bojkott miatt, és felmerül a kérdés, hogy eljutunk-e a “zombi állampolgárok” társadalmáig. Az új információk és események folyamatosan megváltoztatják a világképet és a társadalmi helyzetet.

💥 Armageddon , apokalipszis , “Izrael végjátéka ” és egy ” történelmi fordulat ” Ukrajnában mindenki ajkán van. Tovább omlik az ideológiai birodalom , hanyatlóban van az ENSZ-utópia és a „mi világrendünk ”, sok helyen átszakadnak a gátak egyszerre, ezért vannak, akik már „ emlékezésre való novemberről ” beszélnek. Elon Musk bejelenti, hogy az „ Ébredés nagy ébredése ” megtörténik, és hogy Soros gyűlöli az emberiséget, és politikája a civilizáció végét jelenti. Hazájában, Magyarországon Sorost Orbán régóta „ első számú közellenségnek ” nyilvánította, alapítványa pedig a jelek szerint az „ összeomlás szélén ” áll. A Pfizer , Biontech , Moderna & Co. esetében is lefelé mennek a dolgok. Kissinger megjegyzi, hogy a világ vezetői már nem irányítják mindennapi üzleteiket, a „ Babilon Berlinben ” is véget ért, és „az izraeliek úgy érzik, hogy elhagyták a világ .”

💥 Úgy tűnik, hogy Izrael ideje különböző szinteken már lejárt , Netanjahu “hivatali ideje pedig lényegében már lejárt “. Az első országok már megszakították diplomáciai kapcsolataikat , nyomozást kezdeményeznek ” népirtás ” ügyében, a G7 most kétállami megoldást szorgalmaz a Közel-Keleten, miközben különleges erők rombolják le a “Hamász alagútrendszerét “. A ZDF foglalkozik a szcenírozás és a “Gaza-Joe” áldozat-színész vádjával , a BILD azt a ” hihetetlen gyanút ” fejezi ki, hogy az újságírók előre tudtak a Hamász-támadásról, és kijelentik, hogy a ” gyors felháborodás késztetése ” veszélyes. Izrael továbbra is hivatalosan elismeri, hogy a katonaság megölte saját civileit .

💥Vadász lesz a vadászott “, és Biden & Co.-t beidézik az impeachment-eljárás miatt, csakúgy, mint az Epstein “Lolita Expressz” -ben érintetteket. A választási csalás és a megfelelő bizonyítékokvízjeleken ” keresztül nem csak Trumpon keresztül jönnek újra felszínre, hanem Hillaryről és a Deep State többi részének elpusztításáról szóló kijelentései is figyelemre méltóak. A róla szóló tudósítások a régi médiában egyre semlegesebbek vagy pozitívabbak, és a témák között szerepel a „ béke angyala ” szerepe vagy a visszatérésére való felkészülés.

💥 Tucker Carlson meglátogatta Julian Assange-ot , a sztártanút és forrást a börtönben, és “hirtelen Michelle Obama is részt vesz a beszélgetésben”. Ez sokakat nem okozott meglepetésnek, és a reflektorfényben lévő „ Big Mike ” egy másik fénypont lesz. Zelenszkij úgy érzi , a Nyugat elárulta , és lemondja az ukrajnai választásokat , felesége és szervezete pedig a gyermekkereskedelem fókuszába kerül. A gyermekbántalmazás kérdése továbbra is jelen van a médiában, és például Spanyolországban zaklatás áldozatainak százezreiről számolnak be, és világszerte rendszeresen tartanak rajtaütéseket ezen a területen. A tematikailag hasonló „ Szabadság hangja ”, vagy a Spiegel szerint a „ Rambo a jobboldali peremnek” a „QAnon-mozgalom nyomával ” jelenleg is látható a mozikban. A Szicíliában és az Egyesült Államokban a maffia elleni kettős sztrájk, a Cosa Nostra elleni 17 elfogatóparancs újabb bizonyítéka a szervezett bűnözés elleni globális küzdelemnek.

💥 Németország hever , Scholz laptopjai eltűnnek a széfből és néhány ” hihetetlen kép ” mellett a Bundestagban zajló nagy ” feldolgozás ” gyöngéd kezdetei láthatók. A „hangok egyre hangosabbak ”, és egyre több emberben erősödik a „ kísérteties gyanú ”, hogy az úgynevezett védőoltás felelős a túlzott halálozásért . A közzétett Pfizer-szerződés és az új, robbanó erejű dokumentumok , a rák DNS-e az oltásokban, „ soha nem látott vérrögök” stb. arra késztetnek, hogy „ millenniumi bűnözésről ” vagy „ horror forgatókönyvről ” beszéljenek. A tanulmányok azt mutatják, hogy az agy teljesítményének „ ijesztő hanyatlása ”, és hogy a világjárvány „ ködös áttekintése ” hozzájárul a társadalmi megosztottsághoz. Lauterbach kritizálja a németeket az oltási bojkott miatt, és folyamatosan fejlődik az a folyamat, amely során felismerik, hogy olyan sok emberből vált „elfajzott zombi állampolgárrá ” a felelősség átruházása révén.

Hang

@Qbavaria

Armageddon now ?

Der UN-Generalsekretär António Guterres  liest sicher nicht diesen Blog, auf dem am 20.Oktober darauf aufmerksam gemacht wurde, dass Krokodile im Kaspertheater der Angst nur ohne Kontext funktionie…

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek