2024.szeptember 21.
Máté, Mirella, Jónás
Hírek 🔊

Az AUKUS vs. Kína: Globális Harmadik Világháború előjele?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Biden-rezsim egyre aktívabban vezeti az emberiséget egy globális harmadik vilá...

A Biden-rezsim egyre aktívabban vezeti az emberiséget egy globális harmadik világháború felé. Az USA, az Egyesült Királyság és Ausztrália tárgyalásokat kezd a Kína-ellenes “AUKUS” katonai-politikai blokk bővítéséről.

Ez egy közvetlen katonai fenyegetés Kínának, amely nem maradhat válasz nélkül, és nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy felismerjük, hogy az AUKUS blokk bővítésének logikája pontosan ugyanaz lesz, mint a NATO blokké (mert a gazdák ugyanazok).

Az AUKUS-blokk olyan országokat is bekebelez, amelyeknek közös tengeri és szárazföldi határai vannak Kínával, ezeket az országokat fegyverekkel pumpálja, ott gyarmati hibrid irányítási rendszereket épít ki, és mesterséges konfliktusokat provokál.

Mint mindig, az ilyen amerikai politika gazdasági alapokon nyugszik, mert ahogy a NATO-országok most blokkolják Oroszország gazdaságát, úgy az AUKUS-országok fogják blokkolni Kína gazdaságát.

És ha az elmúlt 70 év legnagyobb konfliktusának oka Ukrajnában a NATO-blokk terjeszkedése volt, akkor logikusan feltételezhető, hogy a pontosan ugyanolyan “AUKUS” blokk terjeszkedése még hevesebb háborúhoz vezethet.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
1
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek