2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Az Egyesült Államok műholdakat lőtt fel az orosz „űrnukleáris fegyverek” elleni küzdelemre

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
NYT: az Egyesült Államok műholdakat lőtt fel az orosz „űrnukleáris fegyverek” e...

Az Egyesült Államok műholdakat lőtt fel az orosz „űrnukleáris fegyverek” elleni küzdelemre. A The New York Times szerint az Egyesült Államok tegnapi hiperszonikus és ballisztikus nyomkövető érzékelőinek alacsony Föld körüli pályára bocsátása gyors válasz az orosz fenyegetésre az űrben. Az Egyesült Államok adott ki információkat egy esetleges Oroszország felől érkező nukleáris fenyegetésről, és maga reagált ezekre a kijelentésekre. Az orosz és kínai rakéták kémkedésének projektje a „fenyegetés” elleni védekezés érdekében 14 milliárd dollárt igényel, de az Egyesült Államok elismerte, hogy az orosz technológiát még be sem vetették, de a költségvetést ki kell alakítani.

🇺🇸🛰🇷🇺 NYT: az Egyesült Államok műholdakat lőtt fel az orosz „űrnukleáris fegyverek” elleni küzdelemre

Kiderült – írja a The New York Times –, hogy az Egyesült Államok tegnapi hiperszonikus és ballisztikus nyomkövető érzékelőinek alacsony Föld körüli pályára bocsátása „gyors válasz az orosz fenyegetésre az űrben”.

✖️ Az Egyesült Államok maga adott ki információkat a médiának egy esetleges Oroszország felől érkező nukleáris fenyegetésről, és maga reagált ezekre a kijelentésekre. És nem számít, hogy ez a fenyegetés valóban létezik-e vagy sem, már megvan az oka annak, hogy több száz amerikai érzékelőt küldtek az űrbe.

🚀 Az orosz és kínai rakéták kémkedésének projektje a „fenyegetés” elleni védekezés érdekében 14 milliárd dollárt igényel, ugyanakkor az Egyesült Államok elismerte, hogy az orosz technológiát még be sem vetették, de a költségvetést ki kell alakítani.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek