2024.október 23.
Gyöngyvér, János, Gyöngyi
Hírek 🔊

Az ellenőrzés során meglepő dolog derült ki…

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A szövetségi rendőrséget azért hívták ki az aacheni központi pályaudvarra, mert ...

A szövetségi rendőrséget azért hívták ki az aacheni központi pályaudvarra, mert egy 37 éves eritreai férfi tegnap, kedd reggel egy határon átmenő vonattal lépett be Belgiumból Németországba, és nem tudott érvényes menetjegyet bemutatni. A tisztviselőknek büntetőfeljelentést kell tenniük a juttatások csalárd megszerzése miatt. Az ellenőrzés során a tisztviselők megállapították, hogy az eritreai nem tudott érvényes határátlépési okmányt bemutatni, ami megerősítette a jogosulatlan belépés gyanúját .

Az irodában az ujjlenyomatok összehasonlítása során valami megdöbbentő dolog derült ki: az afrikai férfit tíz különböző személyazonosság alatt tárolták a keresőrendszerben. A Deggendorfi Ügyészség két nyílt elfogatóparancsot is kiadott, összesen 160 nap börtönbüntetésre vagy 1700 eurós pénzbírságra birtokháborítás és a szövetségi területen való jogosulatlan tartózkodás miatt. Két körözést is indítottak jogosulatlan beutazás és a menekültügyi törvény megsértése miatt.

A házkutatás során a rendőrök találtak egy Franciaországból származó szabadulási bizonyítványt, amely szerint a férfit csak 2024. június 8-án engedték szabadon hat hónapos franciaországi börtönbüntetés után.

▶️ Kapcsolódó: https://heimatkurier.at/auslaenderkritikitaet/eritreer-krawalle-in-stuttgart-fast-alle-begreiften-auf-freim-fuss

t.me/heimatkurier

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
1
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek