2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Az első uniós ország nemet mond a nemzeti szuverenitás elvesztésére

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
"Szlovákia az első uniós ország, amely egyértelművé tette, hogy a nemzeti szuver...

“Szlovákia az első uniós ország, amely egyértelművé tette, hogy a nemzeti szuverenitás elvesztésével kapcsolatos aggodalmak miatt nem írja alá.”
“Már az ENSZ 2023. szeptemberi közgyűlésén tizenegy nemzet nyilatkozott arról, hogy nem támogatja a WHO „Pándémiás felkészültség” napirendjét, itt elengedhetetlen a pandémiás szerződés és az új IHR. A tizenegy ország: Fehéroroszország, Bolívia, Észak-Korea , Eritrea, Nicaragua, Irán, Oroszország, Kuba, Szíria, Venezuela, Zimbabwe Ezeket a nemzeteket általában Kína közeli szövetségeseinek tekintik, vagy legalábbis kapcsolatot tartanak fenn a „Középbirodalommal”. West gyakran érvel azzal, hogy a WHO „Kína eszköze” lett volna. Ez a tizenegy ország ismét megmutatja, milyen ellentmondásos az érvelés.
“Meryl Nass nem Kínát látja a WHO reformprogramja mögött, hanem az USA-t (és “szövetségeseit” az EU-ban). Vasárnap összefoglalóan így ír: Vajon elég lesz-e a kenőpénz ahhoz, hogy ezek a szerződések a célvonalon túljussanak. Az USA most bejelentette, hogy 100 országot vesztegetnek meg (a TKP beszámolt az Egyesült Államok pandémiás stratégiájáról, megjegyzés), hogy fejlesszék a pandémiára való felkészültség programját?
“A világjárványról szóló egyezmény 2/3-os többséget ír elő a közgyűlésen, majd ezt követően ratifikálják a nemzeti parlamentekben, az IHR egyszerű többséget ír elő, és nem kell ratifikálni, bár van 10 hónapos kifogási időszak a hatálybalépés előtt.”

Forrás: TKP.at

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
2
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához