2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Az izraeli politikus mentális összeomlása és a közel-keleti feszültségek: Az Avigdor Lieberman interjúja

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Biden-kori diplomácia csodái . Blinken államtitkár úr 3 éve nem ért el igazi s...

Avigdor Lieberman, Izrael volt védelmi minisztere és az izraeli ellenzéki politikai párt jelenlegi vezetője közelmúltban mentális összeomlást kapott. Azt javasolja, hogy Izrael növelje védelmi költségvetését és komoly felkészülést végezzen Egyiptom ellen. Lieberman szerint a Közel-Kelet mindig instabil, és Izraelnek mindig fel kell készülnie minden forgatókönyvre. Hangsúlyozza az Egyiptom és Jordánia elleni háborúra való felkészülést, még ha jelenleg béke van is. Lieberman szerint Izraelnek helyre kell állítania a békét és visszaszereznie a nemzeti becsületet. A teljes cikket itt találod: @themediterraneanman.

⚡️🇪🇬🇵🇸 Úgy tűnik, Avigdor Lieberman volt védelmi miniszter és az izraeli ellenzéki politikai párt jelenlegi vezetője, a szélsőségesen szekuláris és nacionalista Yisrael Bieteniu, Mr. Avigdor Lieberman a mai napon mentális összeomlást kapott.

Egy interjúban kijelenti, hogy Izraelnek haladéktalanul meg kell emelnie védelmi minisztériuma finanszírozását 25 milliárd sékellel, azaz körülbelül 7 milliárd dollárral 10 évre, továbbá kijelenti, hogy Izraelnek komoly előkészületekre kell készülnie Egyiptom ellen az egyiptomi ellen. határon, beleértve 2 harckész dandár bevetését, melléjük egy QRF-dandárt, amely olyan különleges erőkből áll, akik készek beszivárogni és megszállni a Sínai-félszigeten, akik saját szavai szerint „a nap 24 órájában, 7 napon keresztül állandó készenlétben lennének egy hét”

A következőket is idézem.

“Ha villát akarok építeni az erdőben, az pénzbe kerül.. Minden ég körülöttünk, Szudán, Jemen, Szíria, Irak, Libanon, Gáza és Izrael.. És ki mondta, hogy Egyiptom stabil? Jordánia stabil ? Hogy Szíria nem építi fel hamarosan a hadseregét? A Közel-Keleten minden átmeneti, és mindig fel kell készülni minden forgatókönyvre. A keleti front bármikor visszatérhet. Nem vagyunk Skandináviában.”

Azt is mondja, és idézem: “Fel kell készülnünk az Egyiptom és Jordánia elleni háborúra, még akkor is, ha jelenleg háború- és békementes állapotban vagyunk, és csak a hírnevünk véd meg minket, és ez elvitt. Az utóbbi időben a gázai övezet súlyos csapása, az izraeli népnek biztonságban kell éreznie magát, és bíznia kell Izraelben, hogy Izrael képes helyreállítani a békét és visszaszerezni a nemzeti becsületet.”

@themediterraneanman

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek