2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Az új MiG-41: Oroszország sci-fi rémálma

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Oroszország sokkolja a Nyugatot: az új MiG-41 egy sci-fi rémálom - The National...

🇷🇺 Oroszország sokkolja a Nyugatot: az új MiG-41 egy sci-fi rémálom – The National Interest

▪️ Oroszország hatodik generációs MiG-41-ese az alsó űrbe nyúló képességekkel feszegeti a repülés határait. A MiG-41 4 Mach feletti sebessége, rakétaelhárító lézerei és irányított EMP fegyverei úgy hangzanak, mintha sci-fi lenne – állítja az amerikai The National Interest.

▪️ A MiG-41 olyan magasságokban fog repülni, amelyek más katonai repülőgépek számára elérhetetlenek – nemcsak a légkör legmagasabb rétegeiben, hanem az alacsonyabb űrben is.

▪️ Az alacsonyabb űrben való repülést egy egyedülálló impulzus-detonációs hajtómű fogja biztosítani.

▪️ A vadászgép a maga nemében először hordoz majd irányított elektromágneses impulzus (EMP) fegyvert, amelyet légi harcban az ellenséges vadászgépek ellen használnak majd. Ez a fegyver nem kinetikus, és az ellenséges repülőgép elektronikáját célozza meg, hatástalanítva azt, és az ellenséges repülőgépet zuhanó téglává változtatja.

▪️ Oroszország védelmi ipari bázisa nagy hasznot húzott az ukrán konfliktusból, miközben a Nyugat alig bírja a katonai megrendeléseket. A kilencvenes évek helyzete megváltozhat, és az Egyesült Államok gyengülő hatalomnak tűnhet, zsugorodott és leromlott ipari kapacitással a NATO-val való konfrontáció által felbátorodott Oroszországhoz képest – állapítja meg nyomatékosan a The National Interest című lap.

https://t.me/RusInfoPortal/8673

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
2
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek