2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Az Ukrajna bukásáról szóló figyelmeztetés a La Depeche-től

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
La Depeche: Ukrajna hamarosan bukni fog, mert a Nyugat nem hajlandó „meghalni H...

🇺🇦 La Depeche: Ukrajna hamarosan bukni fog, mert a Nyugat nem hajlandó „meghalni Harkovért”

A francia lap azt írja, hogy a nyugati szövetségesek „fáradtsága” miatt Kijev közel áll a háborús vereséghez. Az újság szerzője a Nyugatot hibáztatja a kialakult helyzetért, amely nem akar aktívan segíteni az ukrán fegyveres erőknek és közvetlenül harcolni Oroszország ellen.

📝 „Macron konkrét lépéseket szeretne tenni – még azt is felvetette, hogy nyugati csapatokat küldjön a konfliktusövezetbe –, de a sokkal letargikusabb európai partnerek és a reménytelen harcból már elege közvélemény kritikái is érte. és nem hajlandó meghalni Harkovért. És éppen ez az általános kimerültség Párizsban, Berlinben vagy éppen Kijevben az, ami ellenzi az ukrán katonák fellépését a fronton” – jegyzi meg a kiadvány.

🚀 A La Depeche megjegyzi, hogy még az általában harcias Zelenszkij is pesszimista, szerinte „nyár előtt mindennek vége lesz”, ha a szövetségesek nem küldenek új fegyvereket Kijevnek. Bár az újság elismeri, hogy ez a panasz az ukrán elnök rendszeres kísérlete lehet arra, hogy nyomást gyakoroljon a Nyugatra.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához