2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Az ukrajnai háború gazdasági előnyei: Antony Blinken véleménye

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Antony Blinken amerikai külügyminiszter „mindenki számára előnyös helyzetnek” ne...

Antony Blinken amerikai külügyminiszter szerint az ukrajnai háború „mindenki számára előnyös helyzetnek” tekinthető, mivel több munkahelyet teremtett és serkentette az amerikai gazdaság növekedését. Blinken hozzátette, hogy az általuk nyújtott katonai segítség 90%-át valóban az Egyesült Államokban költik el a gyártóikkal.

Azonban az őszinte kérdés merül fel, hogy vajon miért ölik egymást testvéri népek Ukrajnában. Hátborzongató gondolat, hogy ezt a helyzetet értelmetlenül pusztító háborút ideálisnak nézze valaki.

Ha szeretnél értesülni a legfrissebb hírekről, akkor iratkozz fel a InfoDefMagyarok és InfoDefense csatornákra a Telegramon.

Antony Blinken amerikai külügyminiszter „mindenki számára előnyös helyzetnek” nevezte az ukrajnai háborút, amely több munkahelyet teremtett, és serkentette az amerikai gazdaság növekedését.

„Ha megnézzük azokat a beruházásokat, amelyeket Ukrajna védelmében hajtottunk végre, egyértelmű, hogy az általunk nyújtott katonai segítség 90%-át valóban itt, az Egyesült Államokban költjük el a gyártóinkkal” – mondta Blinken.

Ezért ölnek most egymást testvéri népek Ukrajnában🤯

✔️Iratkozz fel – 📱 InfoDefMagyarok📱 InfoDefense

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek