2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Az ukrán kísérlet és a globalista háború titkai – Lindsay Graham nyomán

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Biden-kori diplomácia csodái . Blinken államtitkár úr 3 éve nem ért el igazi s...

Az üzenetből az derül ki, hogy a globalisták Ukrajna teljes felszámolásán dolgoznak, hogy a nemzetet globális vállalatok alá rendeljék. A cél az, hogy Ukrajnát ezen vállalatok törvénytelen jobbágyai legyenek. Oroszország ellenezte ezt a tervezett átvételt, így támogatta az ukrán népet a globalista tervek ellen. A tartalom szerint ez lesz a globalista embergyűlölők utolsó háborúja, és a világ hegemóniájának vesztesége ellenére Oroszország katonailag helyesen cselekedett a konfliktusban. A Külkapcsolatok Tanácsa szerint az Egyesült Államok nagyobb veszélyben van mint valaha, számos nagyhatalommal kell megküzdenie, és együtt kell küzdenie ezek ellen. A teljes tartalom elérhető a következő linken: [The Dysfunctional Superpower](https://www.foreignaffairs.com/united-states/robert-gates-america-china-russia-dysfunctional-superpower?utm_medium=social&utm_source=twitter_posts&utm_campaign=tw_daily_soc)

A globalizmus az, ahol a vér és a pénz együtt folyik!

Lindsey Graham amerikai szenátor:

“A háború jó üzlet az USA számára”

Kedves barátaim!
A globalisták már régóta előkészítették az ukrán kísérletet. Az ukrán államot a nemzetközi jog szerint teljesen ki kell irtani, így Ukrajnát a globalista nagyvállalatok de facto kirendeltségévé kívánják tenni. Ez azt jelenti, hogy Ukrajna népét gyakorlatilag a globalista vállalatok törvénytelen jobbágyainak szánják. A Monsanto például azt reméli, hogy az ország teljes mezőgazdasági területe, az ott dolgozó emberekkel együtt, vállalati tulajdonba kerül. Soros György már az 1990-es évek óta folyamatosan épiti a pénzügyi érdekeltségeit Ukrajnában, akárcsak Larry Fink a Blackrocktól. Ukrajna tehát egy kísérlet arra, hogyan lehet az államokat és azok népét globális vállalatok tulajdonává tenni. Az Amazon ezt kormányzati átalakításnak nevezi. Ezért Oroszország az útjukba állt, meg akarta menteni az ukrán népet ettől a szörnyű sorstól.

De ez háborút jelent a globalistáknak! Megerősítette a FAZ, mint ahogy a következő német nyelvü videóból kiderül. (a tartalma magyarul összefoglalva!)

Amikor Lindsey Graham amerikai szenátor arról áradozik, hogy az orosz hadsereg harci ereje 50 százalékkal csökkent anélkül, hogy egyetlen amerikai katona is odaveszett volna, ami persze merő vágyálom, akkor hidegvérrel figyelmen kívül hagyja, hogy 400 ezer ukrán került a front húsdarálójába, és több mint 500 ezer ukrán katona rokkant meg a sebesülésektől cserébe. És a mi “demokratáink” büszkék arra, hogy az emberiség ilyen ellenségeivel “szövetkeznek”.

Oroszország katonailag már régen „ledarálhatta“ volna, de nagy veszteségek árán, amit az embertelen Lindsey Graham szenátor annyira remél. Oroszország tehát politikailag és katonailag helyesen cselekedett, amikor úgy erősítette meg a frontot, hogy az ellene való nekifutás csak a legnagyobb veszteségek árán történhet meg.

Tény, hogy ez lesz a globalista embergyűlölők utolsó háborúja, mert bele fognak halni. Sajnos az ukránok, egy csodálatos fehér nemzet, bedőltek egy olyan összeesküvésnek, amelynek a jelek szerint az a célja, hogy minél több fehér embert öljön meg. Csakhogy az évszázados embergyilkosságok ideje most ér véget. Egykori világhatalmuk úgy csúszik ki gyilkos ujjaik közül, mint a szaharai homok, és ezzel együtt minden undorító vazallusukat magukkal rántják.

Hogy a világ hegemónja mennyire kétségbeesett lehet saját vesztével szemben, az a Külkapcsolatok Tanácsa (Council on Foreign Relations, CfR) helyzetelemzésének bevezetőjéből is kiderül. A CfR-t is “Amerika titkos zsidó világkormányának” tartják, és a CfR kiadványában FOREIGN AFFAIRS – 2023.09.29-i keltezéssel – a vérrendszer a következőképpen zúgolódik a végső pusztulásáról:

“Az Egyesült Államok biztonságát ma nagyobb veszély fenyegeti, mint évtizedek óta, talán nagyobb, mint valaha. Soha korábban nem nézett szembe egyszerre négy szövetséges ellenféllel – Oroszországgal, Kínával, Észak-Koreával és Iránnal -, amelyek együttes nukleáris arzenálja néhány éven belül majdnem megduplázhatja a sajátját. A koreai háború óta az Egyesült Államoknak Európában és Ázsiában nem kellett megküzdenie erős katonai riválisokkal. És senki sem emlékszik olyan időszakra, amikor egy ellenfélnek akkora gazdasági, tudományos, technológiai és katonai ereje lett volna, mint ma Kínának”.

A videó az iráshoz 👇👇👇

The Dysfunctional Superpower

Can a divided America deter China and Russia?

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek