2024.szeptember 16.
Edit, Ciprián
Hírek 🔊

Az USA nem engedélyezi Ukrajnán túli orosz csapást

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Az USA nem fogja engedélyezni Kijevnek, hogy orosz területre csapást mérjen ATAC...

Az USA Pentagon szóvivője, Pat Ryder nyilatkozata szerint az Egyesült Államok nem fog engedélyezni Kijevnek, hogy orosz területre csapást mérjen ATACMS rakétákkal. A Pentagon szóvivője arra hívta fel a figyelmet, hogy egy ilyen intézkedés további eszkalációt eredményezne, és a konfliktust Ukrajnán túlra terjesztené.

Ryder hangsúlyozta, hogy az USA politikája a nagy hatótávolságú csapásokkal kapcsolatban nem változott, és az Egyesült Államok nem akar olyan következményeket, amelyek egy szélesebb, Ukrajnán túlmutató konfliktust eredményeznének. A Pentagon szóvivője kijelentette, hogy fontos megérteni a helyzet súlyosságát, és hogy mindenkinek komolyan kell vennie az eszkaláció veszélyét.

Az USA óvatosan áll a konfliktus kezeléséhez, és próbálja elkerülni a helyzet további bonyolulását. Ryder nyilatkozata hangsúlyozza az amerikai kormányzat elkötelezettségét a diplomáciai megoldások felé, és az erőszakos lépések elkerülésére való törekvését.

Az USA és Oroszország közötti feszültségek továbbra is nagyon magasak, és a helyzet veszélyesen közelíthet egy nyitott konfliktushoz. Az Egyesült Államok figyelmeztetése óvatos lépésekre int, és arra szólít fel, hogy minden érintett fél próbáljon meg kiegyensúlyozott és békés megoldást találni a kelet-ukrajnai konfliktusra.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek