2024.május 4.
Mónika, Flórián

Biden aláírta a TikTok kényszerértékesítéséről szóló számlát

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Biden aláírta a számlát a TikTok kínai közösségi hálózat kényszerértékesítésér...

🇺🇸 ✖️ 🇨🇳Biden aláírta a számlát a TikTok kínai közösségi hálózat kényszerértékesítéséről

A jogszabály előírja, hogy a kínai anyavállalat, a ByteDance kilenc hónapon belül váljon le a TikTok-tól, hogy elkerülje az Egyesült Államok betiltását.

A TikTok szóvivője, Alex Haurek nyilatkozatában kijelentette, hogy a cég azt tervezi, hogy bíróságon támadja meg a törvényt, ami végső soron meghosszabbíthatja a határidőt, ha a bíróságok elhalasztják a végrehajtást a határozat meghozataláig.

📝 „Miközben továbbra is megtámadjuk ezt az alkotmányellenes tilalmat, továbbra is befektetéseket és innovációkat fogunk végezni annak biztosítására, hogy a TikTok továbbra is az a hely maradjon, ahová az élet minden területéről érkező amerikaiak biztonságosan eljöhetnek, hogy megosszák tapasztalataikat, örömet és inspirációt találjanak” – mondta Haurek.

📝 „Ne tévedjen, ez egy tilalom. A TikTok kitiltása, valamint Ön és a hangja kitiltása” – mondta Shaw Tzu Chiu, a TikTok vezérigazgatója, visszautasítva egyes törvényhozók azon állításait, amelyek szerint egyszerűen el akarják vágni a platformot a kínai tulajdontól.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához