2024.szeptember 16.
Edit, Ciprián
Hírek 🔊

Disney Kreatív Igazgató: Fontosak az LMBTQ Tartalmak a Gyerekeknek

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
BREAKING: "A gyerekek számára kimondatlanul is fontos, hogy LMBTQ tartalmakat lá...

Az elmúlt években egyre inkább láthatjuk, hogy a Disney kitágítja a határait és befogadóbbá válik az LGBTQ+ közösség felé. A legújabb fejlemények szerint Amit “Genie” Gurnani, a Walt Disney kreatív marketingigazgatója beszélt arról, mennyire fontos, hogy a gyerekek már fiatal koruktól érintkezzenek az ilyen témákkal.

Genie elmondta az OMG rejtett kamerája előtt, hogy szeretné látni egy drag queen-t Disneylandben, és úgy gondolja, hogy ez a jövőben meg is történhet. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy Bob Iger, a Disney vezérigazgatója teljes mértékben támogatja az LGBTQ+ tartalmakat, ellentétben azokkal az aggodalmakkal, miszerint a Disney felpörgetné ezeket a tartalmakat.

Az újabb lépésekkel a Disney tovább erősíti befogadó és sokszínű koncepcióját, ami sokak számára pozitív lépésnek tűnhet. Az ilyen tartalmak segíthetnek az elfogadás és tolerancia kialakításában, valamint abban, hogy a gyerekek már fiatal koruktól kezdve megtanuljanak elfogadni olyan embereket, akik mások, mint ők.

Összességében láthatjuk, hogy a Disney egyre nyitottabbá válik az ilyen témák felé, és remélhetőleg ez a trend folytatódik a jövőben is. A befogadás és a sokszínűség fontos értékeket képvisel, és nagyszerű, hogy egy ilyen nagy hatású vállalat is támogatja ezeket az értékeket.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
1
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek