2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Faschistischer Staat: Habeck verlangt härteres Vorgehen gegen AfD

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Biden-kori diplomácia csodái . Blinken államtitkár úr 3 éve nem ért el igazi s...

A zöldpárt gazdasági minisztere, Robert Habeck, kemény fellépésre szólította fel a biztonsági hatóságokat az AfD ellen. Az állítása szerint az AfD „le akarja bontani” a demokráciát és „olyan államot akar csinálni Németországból, mint Oroszország”. Habeck szerint a titkosszolgálatoknak, a rendőrségnek és az ügyészeknek most határozottan kell lépniük az AfD ellen, bizonyítékokat kell gyűjteniük és figyelemmel kell kísérniük az alosztályokat, személyeket, eseményeket és nyilatkozatokat. A zöldpárt vezetője, Katharina Dröge arra ösztönzi a németeket, hogy mozgósítsák a magánéletüket az AfD ellen, és hangsúlyozza, hogy az AfD olyan szélsőségesekre szavaz, akik veszélyeztetik a demokráciát. Az eredeti cikk elérhető itt: https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2024/habeck-will-systematisches-vorgehen-der-sicherheitsbehoerden-gegen-afd/

https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2024/habeck-will-systematisches-vorgehen-der-sicherheitsbehoerden-gegen-afd/
Mivel az AfD állítólag „olyan államot akar tenni Németországból, mint Oroszország”, a zöld politikus most kemény fellépést kér a titkosszolgálatoktól, a rendőrségtől és az ügyészségtől.
Robert Habeck (zöldek) gazdasági miniszter kemény fellépésre szólította fel a biztonsági hatóságokat az AfD ellen. Mert a párt „le akarja bontani” a demokráciát, és „olyan államot akar csinálni Németországból, mint Oroszország”.
Az alkancellár pontos képet adott Sternnek arról, hogy most mit kell tenniük a titkosszolgálatoknak, a rendőrségnek és az ügyészeknek az AfD ellen: „Tehát a biztonsági hatóságoknak is szisztematikusan kell fellépniük, bizonyítékokat kell gyűjteniük, szorosan figyelemmel kell kísérniük az alosztályokat, személyeket, eseményeket és nyilatkozatokat.”
Katharina Dröge, a zöldpárt vezetője most a németek magánéletét akarja mozgósítani az AfD ellen. Az RND-nek elmondta: „Most már mindannyiunkon múlik – személyes környezetünkben, munkahelyünkön, sportoláskor, vásárláskor –, hogy közösen világossá tegyük, hogy az AfD olyan jobboldali szélsőségesekre szavaz, akik veszélyt jelentenek demokrácia.”

„Faschistischer Staat“: Habeck will „systematisches Vorgehen der Sicherheitsbehörden“ gegen AfD

Da die AfD Deutschland angeblich zu „einem Staat wie Rußland machen“ wolle, fordert der Grünen-Politiker nun ein hartes Einschreiten von Geheimdiensten, Polizei und Staatsanwälten.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek