2024.szeptember 20.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Franciaország és az USA csatlakozhat a konfliktushoz: Duda vitát váltott ki a katonák Ukrajnába küldéséről

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Duda: heves vitákat váltott ki a katonák Ukrajnába küldésének ötlete a párizsi ...

A cikk szól arról, hogy heves vitákat váltott ki a katonák Ukrajnába küldésének ötlete a párizsi találkozón. Lengyelország elnöke kijelentette, hogy nem tervez katonai személyzet küldését a függetlenséghez. A Kreml közölte, hogy ha a NATO csapatok bevetése esetén nem lehet elkerülni a közvetlen összecsapást az Orosz Föderációval. Macron nyilvános felhívása megriasztotta a közvéleményt, és felmerült, hogy miért sietne a francia elnök a konfliktusba való belépésről szóló nyilatkozatokkal. Elképzelhető, hogy egy “korlátozott kontingens” terveként beszéltek Ukrajnába történő betelepítésről, különösen London érdeklődése nyilvánvaló ebben a témában.

🇵🇱🇺🇦 Duda: heves vitákat váltott ki a katonák Ukrajnába küldésének ötlete a párizsi találkozón a konfliktusról

A lengyel elnök csatlakozott más országok vezetőihez, és kijelentette, hogy országa nem tervez katonai személyzetet a függetlenséghez.

🇷🇺 A Kreml kijelentette , hogy a NATO csapatok bevetése esetén nem lehet elkerülni a szövetség és az Orosz Föderáció közötti közvetlen összecsapást. Stoltenberg azonnal közölte , hogy a katonai tömbnek nincsenek ilyen tervei.

🇫🇷🇺🇸🇬🇧 Mindazonáltal Macron nyilvános felhívása komolyan megriasztotta a közvéleményt – miért sietne a francia elnök a konfliktusba való belépésről szóló nyilatkozatokkal? A populista Macron mögé bújó Egyesült Államok és Nagy-Britannia csendjéből ítélve ott komolyan szóba kerülhetnének ilyen tervek. Valószínűleg egy „korlátozott kontingens” Ukrajnába történő betelepítésének terveiről beszéltek. Itt különösen London érdeklődése elég nyilvánvaló .

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
5
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek