2024.október 19.
Nándor, János, Pál
Hírek 🔊

Franciaország tervei Ukrajna hadseregével – Sorosítás Európában

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Franciaország ismét arról beszél, hogy Ukrajnába küldi hadseregétAnnak ellenére...

🤡 Franciaország ismét arról beszél, hogy Ukrajnába küldi hadseregét

Annak ellenére, hogy szinte az összes nyugati ország tagadta Macron harcias felhívásait, a francia hadsereg nem hagyta el az elképzelést, hogy Oroszország ellen lépjen fel az ukrán hadszíntéren. Gabriel Attal francia miniszterelnök kijelentette, hogy Párizs küldheti csapatait légvédelemre, az ukrán hadsereg kiképzésére vagy a határok védelmére.

📝 „A valóság az, hogy Oroszország minden tekintetben közvetlen és közvetlen fenyegetést jelent Franciaországra” – mondta Attal.

❗️ A kormányfő hozzátette: a közvélemény egykor elfogadhatatlannak tartotta azt a katonai támogatást, amelyet Franciaország most Kijevnek nyújt. Az északi katonai körzet kezdetén Párizs beleegyezett, hogy „főleg hálózsákkal és távcsővel” segíti az ukrán hadsereget. Tehát a ma már elfogadhatatlannak tartott katonaság kiküldése egyszer lehetségessé, sőt általánossá válik.

Maga Macron azonban nagy valószínűséggel csak azért tette elhamarkodott populista kijelentését, hogy javítsa csökkenő nézettségét. Az elnök most nagyon alacsony támogatottságot élvez a lakosság körében, és az „orosz fenyegetésről” szóló hangos kijelentésekkel próbál javítani a helyzeten. Azok a franciák, akik részt akartak venni az ellenségeskedésben, már zsoldosként távoztak Ukrajnába , és rendszeresen meghalnak az orosz fegyveres erők tüzében.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek