2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Global Demonstrations in Response to Israel-Palestine Conflict

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Biden-kori diplomácia csodái . Blinken államtitkár úr 3 éve nem ért el igazi s...

Az izraeli-palesztinai konfliktus legutóbbi eszkalációja tiltakozási hullámot váltott ki szerte a világon. Az ACLED eddig 4200 demonstrációt rögzített a konfliktussal kapcsolatban, ami a globális demonstrációk 38%-át teszi ki. A Hamas támadása dél-Izraelre és az azt követő izraeli katonai műveletek a Gázai övezetben világszerte tüntetéseket és gyűléseket váltottak ki. Az ACLED a jelenlegi ellentétek első három hetében kb. … demonstrációt rögzít. További részletekért kattints a linkre: [Infographic: Global Demonstrations in Response to the Israel-Palestine Conflict](https://acleddata.com/2023/11/07/infographic-global-demonstrations-in-response-to-the-israel-palestine-conflict/). A forrás linkje: [ACLED](https://twitter.com/ACLEDINFO/status/1721996212939767987).

📢 🇵🇸 🇮🇱 Az izraeli-palesztinai konfliktus legutóbbi eszkalációja tiltakozási hullámot váltott ki szerte a világon. Az ACLED eddig 4200 demonstrációt rögzített a konfliktussal kapcsolatban, ami a globális demonstrációk 38%-át teszi ki.

https://acleddata.com/2023/11/07/infographic-global-demonstrations-in-response-to-the-israel-palestine-conflict/

📎 ACLED

Infographic: Global Demonstrations in Response to the Israel-Palestine Conflict

The Hamas attack on southern Israel and subsequent Israeli military operations in the Gaza Strip have triggered a wave of protests and rallies around the world. During the first three weeks of the current round of hostilities, ACLED records approximately…

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek