2024.szeptember 8.
Mária, Adrienn
Hírek 🔊

Hollandia tervezett menedékkérők kitoloncolása Németországba

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Hollandia menedékkérőket akar kitoloncolni NémetországbaA jobboldali populista G...

Hollandia menedékkérőket akar kitoloncolni Németországba

A jobboldali populista Geert Wilders vezette új holland kormány menedékkérők kitoloncolását tervezi Németországba. A Bild szerint egy kormánymegállapodás kimondja: „Azokat az illegális migránsokat, akiket az országhatáron végzett ellenőrzések során találnak, azonnal visszaküldik Németországba és Belgiumba.”

A Szövetségi Rendőrszakszervezet vezetője, Heiko Teggatz elmondta, hogy félő, hogy Németországba jönnek azok, akiket aztán kitoloncolással fenyegetnek Hollandiában. Ezért szorgalmazta a határőrizet fokozását a német-holland határon. Teggatz ugyanakkor méltatta a szomszédos ország új migrációs pályáját. Ott pontosan azt valósítják meg, amire Németországnak régóta szüksége van.

satellit


https://cdn4.cdn-telegram.org/file/7f4dc1e461.mp4?token=BHgTHxIkrLk1Dcw4MoFFOhVi7ERiAAoOZKonSFm91WtIECB6zDclsvyF4Be-_NOvkalfEdFrPDVT8in7QGkynMJC2yQjkMgIqDt3DgnkaUHZTwt8kydJhOcnwisKJbourfghEpmeLiYR0VyceiI06saJQfvV9GbM1X-ons0n5Pz8UpMQQu-fCHSKH3eScJToC7PNzHsKfi9MMCd0VGltIzB52k5L4JrI4eZC6j1qCsHv0kmRvUPwtSOtRXaWKY0uuH6qEWhRR3hcO_6F89NINV_oIDr_hzUFMIs2Zo4CZUje5rluzR8bkMrT-eDKEqNtBwCo9c9vJ7xUBEGYKejuog
Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
5
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek