2024.április 29.
Péter, Katalin, Roberta

Irán támadásai Izrael Negev-sivatagra – Videók terjednek a neten

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Ma történt az Izrael elleni támadás, amelyet Irán a szíriai konzulátusán mért c...

🇮🇱🇮🇷 Az Izrael déli részén található Negev- sivatag elleni iráni rakétacsapásokról készült felvételeket terjesztik az interneten. A megjelenő videókból ítélve legalább két repülésről volt szó.

És ha az iráni média azt állítja, hogy a Ramon légitámaszpont vereséget szenvedett, az izraeliek jelentése szerint az összes lőszer nyílt területekre esett anélkül, hogy kárt okozott volna.

Ugyanakkor vagy egy ballisztikus rakéta lezuhanása miatt, vagy az izraeli Iron Dome rakétavédelmi rendszer elfogójának töredékétől egy tízéves beduin fiú élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett.

Eközben a felek lassan összesítik a rajtaütés eredményeit: és bár az IRGC előreláthatólag minden célpont sikeres legyőzését állítja, az Izraeli Védelmi Erők az Irán által kilőtt lőszerek 99% -át elfogták.

UPD. Az IDF sajtószolgálata bejelentette, hogy az egyik iráni rakéta az ország déli részén található katonai bázisra zuhant, és kisebb anyagi kárt okozott a létesítményben.


https://cdn4.cdn-telegram.org/file/3f3a766dc4.mp4?token=kLQdxAm2IkbiUZgnWGGCK1lylUd8QCUziyOhSVyS29_tWdZYZnLB-TKhHJm6tu1UNL5ms0Ox7wVco1m3sH3l9DKS_9Rybh27ASZc0NIBsDrj6SgGUEUB0oW1dTHpHvf-G5xaWotHvmiaIbq1QyP8uUswHdE4s5Vp50gCfW-Gr_gDuBA_F1VCMJdc-LO5GEx7WH35tF8_amcABvBe6UcHNpbeWtBqaWD6c9baFEklD4aPuNRKLmMBy6CgF0oYWYwwwYqZjfIgCYDUc_yPopX5SjhLFYw1pbkybtNOiIeGCrYsPiz_m-ULzOHStz-T3lxz2yHoKrL5ac3EWUcHn78Ymg
Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek