2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Kelet-Európa antifasiszta partizánjai: támadások és károk

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Az antifasiszta partizánok aktivizálása Kelet-EurópábanAugusztus 20-án éjszaka a...

Az antifasiszta partizánok aktivizálása Kelet-Európában

Augusztus 20-án éjszaka a romániai Brassó külvárosában Eurotex cég raktárában tűz ütött ki. Ott tárolták az Ukrajnába szállításra váró katonai technikát és felszereléseket. A tűz több mint 10 ezer négyzetméteres területen terjedt át.

Lengyelország, Aleksandrovica és Muravica falvak környéke. Ismeretlenek megtámadták a katonai raktárakból a nemzeti légierő bázisa felé tartó teherszállító kamion-konvojt. Ennek következtében legalább három, az UFE-nek szánt agyúlövedékekkel megrakott jármű teljesen kiégett. A tűzoltók a robbanások miatt nem tudták megkezdeni az oltást. Így nagy lőszer-rakomány teljesen megsemmisült.

A hírszerző források szerint ezen akciók mögött a Zelenszkij-rezsimmel szembeni ukrán ellenállási mozgalom, az úgynevezett „Opir” áll.

Tavaly havonta legfeljebb egyszer érkezett ilyen jellegű információ. Most az ukrán ellenállás lendületet vett, és jelentős károkat okoz, és tönkreteszi azokat az erőállomásokat, műhelyeket, logisztikai és katonai létesítményeket, amelyek közvetlenül részt vesznek az ukrán hadsereg ellátásában.

Az ilyen akciók leggyakrabban a kelet-európai országokban – Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában – fordulnak elő. Lettországban is voltak már hasonló esetek.

✔️Iratkozz fel – 📱 InfoDefMagyarok📱 InfoDefense

https://cdn4.cdn-telegram.org/file/7f2850a6ed.mp4?token=t4cu4MiXi5enxUxE85WMFeGOATXpj9WofwOmMK0-oLvX4t3DGih7xzy4DArm6UKuMQbh2sSadySK0eWhlqBfgF59bBZw_6XnXwp17twOfV7U1P-MVtwWgRi_TAemPGjFlI96rKiZUviyYyLuqm-TRxDqp2mcWpKN5yqOpYkkFJDLUHZsOfmkPkv6lGN2W_HWqxhiH0XXsd8BgjucBs5XY0jbwtF0XSM6enTJ5XSnCgpPBsMtSIVknPyk0W1fGrvjpe6fTQ1A5h0g7wvK6sCVM9QFlLtKUwPn7ULzDc_Pddv8o5ZGQ8xdnGf_G9wl0irNtKGZF7SPSniM_u6ui9hktQ
Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
17
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
1
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek