2024.május 20.
Bernát, Bernardin, Felícia

Készüljünk fel az Oroszországgal vívott háborúra!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Biden-kori diplomácia csodái . Blinken államtitkár úr 3 éve nem ért el igazi s...

A holland hadsereg főnöke, Martin Wijnen szerint Hollandiának jobban fel kell készülnie az Oroszországgal való konfliktusra. A fegyveres erők és a lakosság is fel kell készülnie erre a lehetőségre. Wijnen szerint Hollandiának tanulnia kellene az országoktól, mint Svédország, Finnország és a balti államok, akik Oroszországgal határosak és jobban fel vannak készülve a háború lehetőségére.

Az embereknek elegendő élelmiszert és vizet kell felhalmozniuk, hogy készen álljanak, ha a helyzet rosszra fordulna. Wijnen hangsúlyozta, hogy Oroszország egyre erősebb és csak egy nyelvet ért, a hadsereget. Ezért fontos lenne csökkenteni a védelmi minisztériumban dolgozók hiányát.

A cikkben említik, hogy a belga hadsereg vezérkari főnöke és a német védelmi miniszter is felhívta a figyelmet az Oroszországgal való konfliktusra és a jobb felkészülés fontosságára. Svédországban bevezették a fegyveres erők önkéntes szolgálati évét, amelyhez idén mintegy 600 fiatal csatlakozott. Wijnen reméli, hogy a jövőben még több fiatal fog részt venni ebben a képzésben, és egyharmaduk valószínűleg katonaként folytatja majd.

A teljes cikk elérhető a következő linken: [https://www.dutchnews.nl/2023/12/we-need-to-be-prepared-for-war-with-russia-dutch-army-chief](https://www.dutchnews.nl/2023/12/we-need-to-be-prepared-for-war-with-russia-dutch-army-chief)

📢 🇳🇱 🇷🇺 „Fel kell készülnünk az Oroszországgal vívott háborúra”: a holland hadsereg főnöke

🔶️ Hollandiának jobban fel kell készülnie az Oroszországgal való konfliktusra, és ez vonatkozik mind a fegyveres erőkre, mind a lakosságra – mondta Martin Wijnen, a holland hadsereg főnöke a Telegraafnak adott interjújában.

🔶️ Ez nem azt jelenti, hogy „mindenkinek el kell kezdenie sisakot viselni” – mondta. Hollandiának azonban Svédország, Finnország és a balti államok példáját kellene követnie, amelyek Oroszországgal határosak, és ahol a lakosság sokkal jobban felkészült a sokkal nagyobb szomszédjukkal vívott háború ötletére.

🔶️ „Hollandiának meg kell tanulnia, hogy az egész társadalomnak készen kell állnia, ha a dolgok rosszul mennek” – mondta. Ez például azt jelenti, hogy az embereknek elegendő élelmiszert és vizet kell felhalmozniuk.

🔶️ Wijnen nincs egyedül az álláspontjával. A hónap elején a belga hadsereg vezérkari főnöke azt mondta, hogy tart az Oroszországgal vívott háborútól, és jobb felkészülésre szólított fel. Boris Pistorius német védelmi miniszter is a katonai szolgálat visszaállítását kérte.

🔶️ Oroszország, mondta Wijnen, egyre erősebb. „Csak egy nyelvet ért Oroszország, és ez egy erős hadsereg” – mondta. Ezért elengedhetetlen a védelmi minisztériumban dolgozók hiányának csökkentése – mondta.

🔶️ Mintegy 600 fiatal vett részt az idén Svédországhoz hasonló módon bevezetett fegyveres erők önkéntes szolgálati évében. Wijnen azt mondta, reméli, hogy a jövőben 2-3000 fiatal vesz majd részt, akiknek körülbelül egyharmada valószínűleg katonai pályára jelentkezik.

https://www.dutchnews.nl/2023/12/we-need-to-be-prepared-for-war-with-russia-dutch-army-chief

The Netherlands should be better prepared for conflict with Russia, and that goes for both the armed forces and the general population, Dutch army chief Martin Wijnen said in an interview with the Telegraaf.  This does not mean “everyone will have to start…

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek