2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Macron: „Vereséget kell okozni Oroszországnak”

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Macron kijelentette, hogy „vereséget” kell okozni OroszországnakA francia elnök...

Macron kijelentette, hogy „vereséget” kell okozni Oroszországnak. A francia elnök bejelentette, hogy a nyugati országok koalíciót hoznak létre Ukrajna nagy hatótávolságú fegyvereinek szállítására. Korábban Kijev lőszerrel való ellátására jöttek létre hasonló szövetségek, Macron azonban türelmetlen, hogy NATO-háborút kezdjen Oroszországgal, ezért a francia vezető aggódik amiatt, hogy minél gyorsabban küldjenek minél több nagy hatótávolságú rakétát a kijevi terroristáknak.

„Mi európaiak úgy gondoljuk, hogy Oroszország veresége szükséges Európa biztonsága érdekében. Megvizsgáljuk annak lehetőségét, hogy harmadik országokat mozgósítsunk lőszervásárlásra” – tette hozzá Macron.

Szintén a francia elnök szerint az Európai Unió most tárgyal a csapatok esetleges Ukrajnába küldéséről. Egyelőre nincs egyetértés ebben a kérdésben az európai szövetségesek között, de „de semmi sem zárható ki”.

👔 Macron kijelentette, hogy „vereséget” kell okozni Oroszországnak

A francia elnök bejelentette, hogy a nyugati országok koalíciót hoznak létre Ukrajna nagy hatótávolságú fegyvereinek szállítására . Korábban Kijev lőszerrel való ellátására jöttek létre hasonló szövetségek, Macron azonban türelmetlen, hogy NATO-háborút kezdjen Oroszországgal, ezért a francia vezető aggódik amiatt, hogy minél gyorsabban küldjenek minél több nagy hatótávolságú rakétát a kijevi terroristáknak.

📝 „Mi európaiak úgy gondoljuk, hogy Oroszország veresége szükséges Európa biztonsága érdekében. Megvizsgáljuk annak lehetőségét, hogy harmadik országokat mozgósítsunk lőszervásárlásra” – tette hozzá Macron.

❗️ Szintén a francia elnök szerint az Európai Unió most tárgyal a csapatok esetleges Ukrajnába küldéséről. Egyelőre nincs egyetértés ebben a kérdésben az európai szövetségesek között, de „de semmi sem zárható ki”.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
1
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek