2024.szeptember 16.
Edit, Ciprián
Hírek 🔊

Németország 13 millió eurót költ a szexuális sokszínűség tanulmányozására

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Németország 13 millió eurót költ a szexuális sokszínűség tanulmányozására - Jun...

Németország 13 millió eurót költ a szexuális sokszínűség tanulmányozására – Junge Freiheit újság

Németországban egy új projekt indult el, melynek célja a szexuális sokszínűség tanulmányozása. A “Sexdiversity” nevű program 13 millió eurót költ a témára, melyet a szövetségi és helyi költségvetésből finanszíroznak – azaz az adófizetők pénzéből.

A tanulmányt a Lübecki Egyetem végzi, és azt tűzte ki célul, hogy bizonyítsa: a férfin és a nőn kívül léteznek más nemek is. Azonban érdekes módon a teljes német lakosságból (82,7 millió ember) mindössze kevesebb mint ezer személy határozza magát “nemileg sokszínűnek”, azaz csupán 0,00117%. Ez felveti a kérdést, hogy miért nem fordították ezeket a pénzeket inkább más, esetleg sürgetőbb kutatásokra.

Az ügy körül egyre több kérdés merül fel, és egyre többen kezdik megkérdőjelezni a projekt indokoltságát és hasznosságát. Míg a szexuális sokszínűség fontos kérdés lehet a társadalomban, a kutatásokra fordított hatalmas összegek felvetnek olyan kérdéseket is, hogy a pénzügyi forrásoknak nem lennének-e inkább más, sürgős problémákra való felhasználási lehetőségei.

Végül, a “Sexdiversity” projekt további sorsa még bizonytalan, de egyre többen kezdik feltenni a kérdést: vajon mennyire szükséges és indokolt ezeknek a kutatásoknak a finanszírozása az adófizetők pénzéből.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
1
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek