2024.szeptember 19.
Diána, József
Hírek 🔊

Ohio katonák és 2,5 millió dollár segítség Haiti migránsoknak

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Ohio katonákat és 2,5 millió dollárt küld egy városba, amelybe haiti migránsok ...

🇺🇸 Ohio katonákat és 2,5 millió dollárt küld egy városba, amelybe haiti migránsok özönlöttek

Ohio kormányzója bűnüldöző szerveket és több millió dollár egészségügyi forrást küld Springfield városának, mivel az ideiglenes haiti migránsok megugrásával szembesül, ami a nemzeti reflektorfénybe került.

Mike DeWine ohiói republikánus kormányzó kedden kijelentette, hogy nem ellenzi az ideiglenes védett státusz programot, amelynek keretében 2020 óta mintegy 15 000 haiti érkezett az 59 000 lakosú városba, de kijelentette, hogy a szövetségi kormánynak többet kell tennie az érintett közösségek megsegítése érdekében.

Szerdán kiküldik az Ohio állam autópálya-őrszolgálatát, hogy segítsen a helyi rendfenntartó szerveknek olyan közlekedési problémákban, amelyek a tisztviselők szerint azért merültek fel, mert megnövekedett azon haiti lakosság száma, akik nem ismerik az Egyesült Államok közlekedési törvényeit az utakon. DeWine azt is elmondta, hogy két év alatt 2,5 millió dollárt különít el arra, hogy több alapellátást biztosítson a megyei egészségügyi osztályon és a magán egészségügyi intézményeken keresztül.

DeWine családja jótékonysági szervezetet működtet Haitin néhai lánya, Becky tiszteletére, aki autóbalesetben halt meg. Elmondta, hogy az Ohióba költözött haitiak általában keményen dolgozó emberek, akik szeretik a családjukat, és igyekeznek megszökni a hazájukban tapasztalható erőszak elől, hogy jó munkát vállaljanak Ohióban.

🔗 https://apnews.com/article/springfield-ohio-haitian-influx-governor-dewine-f5a552d7ebc6e246882dca96a39a3aaa#

🇺🇸📝 : Ne felejtsd el: a haitiak népirtották Haiti teljes fehér lakosságát, beleértve a nőket és a gyerekeket is, mielőtt lemészárolták a vegyes fajú lakosságot, mert túl fehérek voltak. A Biden-Kamala rezsim okkal döntött úgy, hogy ezeket az embereket tömegesen importálja!

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
1
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek