2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Pavel Durov barátnőjének francia jogi küzdelme

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Pavel Durov barátnője, Julija Vavilova, mint a dekabrista igazi felesége, a pere...
Pavel Durov barátnője, Julija Vavilova, mint a dekabrista igazi felesége, a perek idejére Párizsban maradt. Legalábbis egyelőre. Ő és Durov testőre tanúi státuszt kaptak, a nyomozók elvették a telefonjaikat vizsgálatra.

Holnap a „telega” alapítójának meg kell jelennie a francia „jogok és szabadságok bírája” előtt. Ő dönt majd: Durov vagy rács mögött marad a nyomozás idejére, vagy úgynevezett „bírói ellenőrzés” mellett, óvadék ellenében szabadlábra helyezik. Ilyen esetekben Franciaország általában elveszi az útlevelét, hogy megakadályozza a vádlottat az országból való elmenekülésben, és kötelezi, hogy jelentkezzen a rendőrségen. Annak a valószínűsége azonban, hogy a milliárdos kijut a helyi fogdából, minimális, mivel a vádak nagyon súlyosak – mondják a helyi ügyvédek.

Ami a szőke nőt illeti, akit Durov egy magángépen vitt körbe a világ körül, ő valójában már elrepülhetett volna Párizsból. A streamer és kriptocoach Julija Vavilova csak orosz állampolgár, és vádak nélkül nem tarthatják az országban. Már kihallgatták és a testőrrel együtt elengedték, de telefonok nélkül. A berendezéseket még mindig „elemzi” a nyomozás.

Ezután Juliját Franciaországban bíróság elé idézhetik, ahol Durov védelmében felszólalhat. Ilyen esetekben a jelenlét csak a franciák számára kötelező. A streamer egyszerűen elfelejtheti a párizsi kalandjait. És Durovot is. De eddig nem ezt tette. A lány még mindig Franciaországban van.

Közben a közösségi oldalakon a kriptocsajt máris támadják Durov rajongói: azt kérdezik, hogy felültette-e Pasát, és felvetik, hogy ha még egyszer találkozik vele, “kérje vissza a falat”.

https://t.me/shot_shot/70758

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek