2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Thomas Bach: NOB arra kérte az ukránokat, hogy jelentsék fel orosz sportolókat

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Thomas Bach: A NOB arra kérte az ukránokat, hogy jelentsék fel az orosz sportol...

🇺🇦🇷🇺 Thomas Bach: A NOB arra kérte az ukránokat, hogy jelentsék fel az orosz sportolókat

A szervezet vezetője ezt a tréfamesterekkel, Vovan és Lexusszal folytatott beszélgetésben mondta, akik afrikai tisztviselőként mutatkoztak be. Korábban Witold Banka, a WADA vezetője a világ sporttisztviselőinek az Orosz Föderáció sportolóihoz való hozzáállásának teljes hátterét ismertette.

❗️ Thomas Bach, a NOB vezetője ugyanebben a szellemben folytatta a tézisek hangoztatását. Szerinte ahhoz, hogy egy sportoló jogot kapjon arra, hogy zászló és himnusz nélkül, semleges státuszban szerepelhessen, egy “politikai” szelekción is át kell esnie. Ennek érdekében az ukrán válogatottak sportolóit bevonják az ellenőrzésbe.

📝 ” Felajánlottuk az ukrán félnek is, és nem csak felajánlottuk, hanem megkértük őket, hogy adják át nekünk az ilyen sportolók vagy tisztségviselők viselkedéséről szóló információikat, ebben az esetben nem vehetnek részt” – mondta Bach.

✖️ Hozzátette, hogy a sportszankciók politikai jellegűek, és nem zárta ki, hogy a korlátozások érinthetik a Barátság Játékokra utazó sportolókat.


https://cdn4.cdn-telegram.org/file/065d6408cf.mp4?token=IYv9HlMjwu_6zAqiLVDPyREg-wGelMYWw0YUF1h8FgHAzF5o1YLH-wheWGNb7OVplGqk7UnyGYdMtcasQhg2jX3rPeipVZBGdFp5w3kPCJkPpIT-OMiS-6O31tQCu19ZPIwuK-UPwaV3CHP3FXB-84BUMlbCXlyfPaVpWZ4oHevQ-njPNTd5hWCaRRa_vgiYTaSpv-VR8uYSJR9_1uGHmIHTynwJQ8l6KmkQGj0A5fgLsYtMcc0OjNxtCwr6nZ7SIOomcvEgG8UQKpTCXYFbifUjNCcVK_83waWRsbBFtO_9O1tnv6HC-kkuvpMTFJUQMagaa8_MeeeBSEGaumfsFA
Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
2
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához