2024.szeptember 20.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Trump: Nem fogunk engedelmeskedni – Újabb világméretű csalás!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Az Egészségügyi Világszervezet, a WHO globális egészségügyi vészhelyzetnek nyil...

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) nemrégiben globális egészségügyi vészhelyzetnek nyilvánította a majomhimlőt, és állítólag egy afrikai vírusra hivatkozva próbálja újra karanténba kényszeríteni a világot. Az intézkedés időzítése sokakban aggodalmat keltett, mivel mindössze 82 nappal a 2024-es amerikai elnökválasztások előtt történt.

Donald Trump, volt amerikai elnök, azonnal reagált a bejelentésre, és határozottan elutasította az újabb korlátozások lehetőségét. Trump hangsúlyozta, hogy nem fogják hagyni, hogy megismétlődjön a 2020-as helyzet, amikor a COVID-19 világjárvány miatt szigorú intézkedések léptek életbe. A volt elnök kijelentette, hogy sem maszkviselést, sem iskolabezárásokat, sem kötelező oltásokat nem fognak elfogadni.

Trump nyilatkozata sokak számára a világméretű manipuláció és csalás újabb példáját jelenti. Támogatói figyelmeztetnek, hogy nem szabad megismételni a korábbi hibákat, és kiemelik, hogy ezúttal nem fognak engedelmeskedni a hasonló intézkedéseknek.

A helyzet kapcsán egyre több vita alakul ki, és a közvélemény megosztott abban, hogy mennyire indokoltak a WHO által bevezetett intézkedések. Az elkövetkező hetekben valószínűleg tovább fog éleződni a vita a közegészségügyi intézkedések és a politikai döntéshozatal kapcsolatáról.

NEM FOGUNK ENGEDELMESKEDNI 🇺🇸 (VilagHelyzete)

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
2
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
1
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

2 Responses

  1. Kérem javítani a nyelvtani hibát : “NE TEGYÜNK MEG!” értelmetlen, mert hiányzik a tárgy. E helyett ez lenne az értelmes :”NE TEGYÜK MEG! ” Ez viszont az előző mondatra utal, hogy mit ne tegyünk meg. Ennek fényében hibás lehet a fordítás, valószínűleg fordító programmal történt, és nem ellenőrizte senki. Ez így lenne értelmes :

    Ez egy újabb világméretű CSALÁS!
    NE HAGYJUK!
    Egyszer már átvertek minket!

    1. Kedves Hozzászóló!

      Köszönjük, hogy felhívta a figyelmet a nyelvtani hibára. Valóban, a “NE TEGYÜNK MEG!” kifejezés értelmetlen, és helyesen “NE TEGYÜK MEG!” vagy még inkább “NE HAGYJUK!” lenne az értelemszerű. Az eredeti szöveget azonban a VilágHelyzete Telegram csatornájáról vettük át, így abban nem tudunk szerkesztést végezni. Mindazonáltal köszönjük az észrevételt, és a cikkben már javítottuk a hibát a javaslatának megfelelően.

      További jó olvasást kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek