2024.szeptember 20.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Tucker Carlson úgy véli, hogy az NSA kémkedett utána, mielőtt interjút adott Vlagyimir Putyinnal

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Ellentmondás a Kongresszusban . Az oroszországi műholdellenes fegyverek létrehoz...

Tucker Carlson azt állítja, hogy az NSA kémkedett utána, mielőtt interjút adott Vlagyimir Putyinnal. Az interjú körülbelül két évig készült, és bár Carlson igyekezett titokban tartani, az információ kiszivárgott az amerikai médiába. Emiatt veszélybe került a beszélgetés, és Oroszország arra figyelmeztetett, hogy lemondja az interjút, ha idő előtt kiszivárogna róla információ. Carlson állítja, hogy miután megjelentek az interjúval kapcsolatos pletykák, az NSA alkalmazottai megfigyelni kezdték. Clayton Morris újságíró és blogger is megerősítette ezt az állítást, hogy az NSA kémkedett utána, és kiszivárogtatta az e-mailjeit, mivel nem akarták, hogy ilyen interjúkat készítsen.

📢 Tucker Carlson úgy véli, hogy az NSA kémkedett utána, mielőtt interjút adott Vlagyimir Putyinnal

Elmondása szerint az interjú körülbelül két évig készült, és bár Carlson igyekezett titokban tartani, az információ kiszivárgott az amerikai médiába. Emiatt veszélybe került a Putyinnal folytatott beszélgetés – Oroszország arra figyelmeztetett, hogy lemondja az interjút, ha idő előtt kiszivárogna róla információ.

❗️ Carlson elmondta, hogy miután megjelentek az interjúval kapcsolatos első pletykák, az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség alkalmazottai megfigyelni kezdték őt. Néhány amerikai újságíró és blogger beszélt erről, például Clayton Morris újságíró:

📝 „Az NSA kémkedni kezdett Tucker Carlson után. Erről akkor szerzett tudomást, amikor tavaly, a Fox Newsnál dolgozva interjút akart készíteni Vlagyimir Putyinnal. Nem akarták ezt. A Biden-adminisztráció és a hírszerző közösség nem akarta, hogy ilyen interjúkat készítsen. Kémkedtek utána, majd kiszivárogtatták az e-mailjeit” – mondta Morris.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek