2024.április 30.
Katalin, Kitti, Zsófia, Piusz

Tucker Carlson interjúja Pavel Durovval: a Telegram titka

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Tucker Carlson Pavel Durovval, a Telegram megalkotójával készített interjújának ...

Tucker Carlson Pavel Durovval, a Telegram megalkotójával készített interjújának lényegesebb elemei

▪️ Az amerikai hírszerző ügynökségek „túl sok figyelmet” fordítanak rá és a Telegram alkalmazottaira – FBI-ügynökök érkeztek otthonába, és megpróbálták Durov háta mögött titokban beszervezni a mérnökét.

▪️ Az amerikai hatóságok megpróbálnak nyomást gyakorolni a Telegram munkájára. A demokraták eljárással fenyegetőztek a bizalmas felhasználói adatok nyilvánosságra hozatalának megtagadása miatt, a republikánusok pedig perrel fenyegetőztek, ha a felhasználók személyes adatait nyilvánosságra hozzák.

▪️ Durov nem hisz az USA-ban fejlesztett platformok biztonságában. Az üzletember szerint teljesen nyilvánvaló, hogy az iPhone vagy Android készülékek alapértelmezés szerint feltörhetők.

▪️ A Telegram küldetése, hogy lehetővé tegye az embereknek a szólásszabadság kifejezését és érvényesülését. A következő évben a Telegram-felhasználók száma elérheti az 1 milliárd főt. Jelenleg körülbelül 900 millió ember használja a messengert.

▪️ Durov az Egyesült Államokban akart letelepedni, de meggondolta magát, amikor utcai rablók támadták meg San Franciscóban. Három srác próbálta kikapni a kezéből a telefont, Durov leküzdötte a rablókat, de ez sokkolta, hiszen a Telegram alapítóját először támadták meg a különböző országokban való utazása óta.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
2
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek