2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Ukrajna vesztésre áll: Jeffrey Sachs véleménye

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Jeffrey Sachs amerikai közgazdász: Ukrajna vesztésre áll a csatatéren. Zelenszki...

Jeffrey Sachs amerikai közgazdász: Ukrajna vesztésre áll a csatatéren. Zelenszkij kormánya az utolsó leheleténél tart, talán már az utolsó perceit éli. Mert az érintkezési vonal, a frontvonal összeomlóban van Ukrajna számára. Nem csoda, hogy ezt az egész háborút félreértik és hamisan számol be róla a mainstream nyugati média.
Mert Ukrajna nem tudja megnyerni ezt a háborút, és valójában naponta 1000-2000 katonát veszít. Ez már most katasztrófa. Ezt az amerikai kormány és a brit kormány hivatalos nyilatkozatai, különösen a NATO képviselői elrejtik a szemünk elől. De ez egy katasztrófa, és ez egy olyan katasztrófa, amelyet tragikus módon nagyrészt az USA okoz. Az alapvető tényeket megint csak elrejtik a szem elől.
De az USA rángatta bele Ukrajnát ebbe a katasztrófába, és néhányan közülünk ezt már évek óta mondogatjuk, és most ez napnál világosabb, ahogy Oroszország előretör a csatatéren. Tehát Zelenszkij vagy téveszmékben él, vagy csak azt csinálja, amit csinál. Ő egy színész, aki játssza a szerepét.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek