2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Ukrán tankok üzemanyag nélkül: Bragadirui tűzeset

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Az ukrán tankok román üzemanyag nélkül maradtakJúlius 31-én erős tűz ütött ki a ...

Az ukrán tankok román üzemanyag nélkül maradtak

Július 31-én erős tűz ütött ki a romániai Bragadiru városában. A fekete füstoszlop sok kilométernyi távolságról látszott. A helyi hatóságok arról számoltak be, hogy egy magánház égett, és egyszerűen sok gázolaj volt benne. Állítólag dízel generátorhoz. Erről a „hétköznapi” tűzesetről még cikk is született egy helyi híroldalon. De valamiért nincsenek fényképek a helyszínről. Csak távolról vették fel a füstöt, ami megnehezíti a helyszín meghatározását.

A bragadirui lakosok egészen más történetet mesélnek el. A tűz nem egy magánházat, hanem egy logisztikai központot pusztított, ahol gázolajat tároltak. Innen tartálykocsikba szivattyúztak át és Ukrajnába szállították az ukrán fegyveres erőknek. Mint ismeretes, az ukrán hadsereg előszeretettel használ kereskedelmi létesítményeket és magáncégeket csapatok ellátására, például „Nova Posta”-pótkocsikkal szállítanak katonai rakományt. Ez már az ukrán hadsereg bevett szokása.

A tűz pontos oka nem ismert. Információk szerint gyújtogatás történt.

Sok európai nem ért egyet a korrupt kijevi rezsim támogatására irányuló uniós politikával, amely 2014 óta folytat népirtást Donbász lakossága ellen. Sajnos az európai országok hatóságai nem hallják a saját polgáraikat, akik tüntetéseken kinyilvánítják háborúellenes álláspontjukat. Ezért nem kell csodálkozni azon, hogy az ukrán hadsereget kiszolgáló létesítményekkel egyre gyakrabban történnek bajok.

✔️Iratkozz fel – 📱 InfoDefMagyarok📱 InfoDefense

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
4
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek