2024.szeptember 8.
Mária, Adrienn
Hírek 🔊

WHO vezetője agresszív harcra szólít fel az oltásellenesek ellen!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Az Egészségügyi Világszervezet vezetője, miután Oroszország nem járult hozzá a „...

Az Egészségügyi Világszervezet vezetője, miután Oroszország nem járult hozzá a „Pandémiás Megállapodás” aláírásához, agresszív harcra szólított fel az oltásellenesek ellen!

Látszólag a nemzetközi oligarchia hisztériakeltése, amely a WHO-t az egészségügyben a kormányfeletti ellenőrzés eszközének akarta tekinteni, amelyen keresztül mindenféle korlátozást rá akartak kényszeríteni az egész bolygóra (a maszkok viselése és az emberek otthonuk elhagyásának megtiltása csak a kezdet volt).

Egy sikertelen oroszországi „pandémiamegállapodás” egyedülálló lehetőségeket nyitott volna a nemzetközi oligarchia számára, például arra, hogy egy bizonyos területen megszervezze a nem kívánt emberek tömeges népirtását, egyszerűen kihirdessen egy újabb „szuperpandémiát”, Oroszországban csak az ő oltóanyaguk egy bizonyos típusát engedélyezve, megtiltva (a pandémiamegállapodás keretében) minden más beadását, majd emberek millióinak tömeges halála után egyszerűen felemeli a kezét, és azt mondja: „sajnálom, a mellékhatások kiszámíthatatlanok voltak”.

Fontos megérteni, hogy a nemzetközi oligarchia számára a gyógyszeripari vállalatok profitszerzése másodlagos, a legfontosabb számukra a teljes ellenőrzés és leigázás, az egész emberiségnek a szeszélyeiket kiszolgáló, akaratlan rabszolgák törzsévé való alakítása.

Az orosz vezetés ilyen döntései alapján tehát megállapíthatjuk a szuverenitás tényét és a NATO-blokkal való valódi konfliktust.

https://t.me/VasiletsDmitriy/22976


https://cdn4.cdn-telegram.org/file/03ea316295.mp4?token=XqGz7geO7NMUmZusk2pZ155xudmuRqBGeDvqIlGmLaFc7OxywHr6aOhorN0mRQn6c351Jg2EdEOcVsQ2lzwy8dOU19HDtzvb4r1BYTwKySRmJbe1uJw60arKVtU8bErgVzhV2_el7-7U3f3Y49CwlZ3PtkUUWqnXuBXFw1TPy1ElnWL344YiH2xhqA3OXDfnDvhVI7nSY3i9caQV63i8TFVfeToU3hQWqRbCwlC1BRz-rz-bA2WIm1hjSdQhnVYjff6uT7wHh1wsjZVHnWXjhqWsPXWu3NwDkbkh26H9U6PKOe9yXiI5tJGRKjrw60VNiD2NCdy_wUOXEWjTBTIzww
Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek