2024.június 16.
Jusztin, Jusztina, Auréliusz

Európai választási kampány a jobboldal ellen

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🔞 🔞 🔞 🔞 🔞 🔞 🔞 🔞 🔞

🇩🇪🇪🇺🌐A Zöldek és az SPD ezekkel a piszkos trükkökkel becsmérlik politikai ellenfeleiket “🌍

ℹ️ Januárban Lars Klingbeil, az SPD vezetője megadta az alaphangot ennek a szuper választási évnek: „Kidolgozzuk, hogyan változna ez az ország, ha az AfD átvehetné az irányítást.”

⚠️ Első pillantásra meglepőnek tűnik egy ilyen mondat: Miért ne a saját, hanem inkább a másik fél programját illusztrálja egy fél? Ha alaposan megnézi, észre fogja venni, hogy az SPD és a Zöldek milyen ügyesen követik ezt a stratégiát az európai parlamenti választások évében és a három államfőválasztás évében.

⛔️ Olyan kampánystratégiát alkalmaznak, amelyet a szakértők „negatív kampánynak” neveznek: az ellenfél célzott becsmérlését. Ahelyett, hogy saját tartalmait népszerűsítené, egy párt rontja a versenyt. A Zöldek az „Egységet a jobboldal ellen” szlogennel nyitották meg európai parlamenti választási kampányukat hétfőn. Egy hatalmas plakáton díszelgett, amely előtt a párt vezetése pózolt.

🚫 Németországban jelenleg különösen jól működik a „negatív kampány” módszere, mert a baloldali pártok a civil szervezetek és a kormányhoz kötődő médiacégek széles és jól művelt területére támaszkodhatnak, amelyek egy részét adóból finanszírozzák. pénzt, és hajlandóak állandósítani a baloldal ellenségképeit. Ezért a „negatív kampányolás” trükkjeit a választási kampányokban gyakran nem is ismerik fel. Inkább a szervezetek és a média részben részt vesz a konzervatívról jobboldali pártokra torzított kép kialakításában.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
1
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
34
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Csak a fotón látható két uszítóhoz:
    balra Kevin Kühnert, érettségivel rendelkezö szocialista buzi, aki még életében egy percet nem dolgozott a megélhetésért. Az SPD titkára.
    jobbra Luisa Neubauer, a Reemtsma dohánymilliárdos család unokája, aki unalmában klimahisztire és illegális embercsempészetre specializálta magát. Föleg fiatalkorúak agymosása a feladata.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek